| Şi_Atât_Ruxyy_1999 a întrebat:

Hey tpu..am o problema poate banala pentru voi dar sincer pentru mine nici nu stiu ce sa mai cred..de o luna sa zic, imi place de un prieten caruia mai demult ii place de mine (pentru ca asta dadea impresia si la fel ziceau si prietenii nostri comuni) dar eu pe atunci nici nu voiam sa aud de el. dupa faza in care el ma placea la aproapea 5-6 luni a inceput sa-mi cada cu tronc,pentru ca s-a schimbat e mai altfel mai dragut la fizic si mai rebel. am vorbit cu o prietena care este cea mai buna prietena a lui si usor usor a devenit si a mea,sa-i spuna ca il plac. i-a spus iar el a zis ca da ca sunt f. ok doar ca nu ii prea place ca sunt nebuna (nu in sensul de handicap),dar in rest lui ii place de mine si nu stiam daca ca niste amici sau mai mult. am vbit pe fb,m-a intrebat daca il plac, si l-a scoala la fel, dar eu ii spuneam ca nu si nu. dupa un timp mi-am zis sa o fac si pe asta si i-am spus.nu exista seara in care sa nu ma intrebe cf?, si uneori l-am intrebat dar tu ma placi, iar el zicea ca da.insa toate astea s-au intamplat in vacanta, iar in prima zi de scoala nici ca ne-am vorbit, iar in a doua zi am inceput sa glumim si sa mai vorbim.intr-o seara m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el iar eu i-am zis sa zicem ca da.a vrut sa ne intanim sa stam doar noi dar eu i-am zis ca nu, ca am treaba si multe alte scuze.la scoala ma ruga sa il iau in brate iar eu nu.dar mai pe seara mi-a spus pe fb ca ar vrea sa il iau si eu in brate sa nu mai fiu asa "gretoasa". pana in ziua in care am inceput sa-l iau in brate sa-l pup.ma baga mereu in seama vorbea cu prietena mea caruia ii spune sa il vorbeasca de bine,dar dupa ziua in care i-am acordat mai multa atentie,nu prea am mai vorbit asa de mult cum o faceam inainte,adica de a ma intreba ce fac da m-a intreat in fiecare zi. si azi la scoala la prima pauza nici nu m-a bagat in seama,iar l-a a doua pauza a venit langa mine si m-a luat in brate m-a pupat si eu pe el,si mi-a dat impresia ca totul e f bine intre noi.dar cand intr-o ora am intrat si eu pe fb m-am uitat la profilul meu si nu imi aparea ca mai sunt intr-o relatie cu el,iar apoi m-am dus pe profiul lui si lui la fel ii aparea la situatie amoroasa SINGUR,apoi mi se parea ciudat si am rugato tot asa pe o prietena sa il intrebe ca si cum s-ar uitat pe profilul lui si ii aparea ca a trecut de la intr-o relatie cu mine adica, la singur, si sa-l ii intrebe daca el m-a scos. dupa ce l-a intrebat i-a zis ca da ca el m-a scos dintr-o relatie.si la sfarsitul orelor mi-a pus asa mana pe fata si mi-a zis paa fara sa se uite la mine. pur si simplu imi vine sa tip, si chiar nu mai inteleg nimic: ca dupa ce i-am arata afectiune si el mi-e de asemenea,m-a scos dintr-o relatie asa din senin. sincer mie chiar imi place de el si chiar daca nu prea i-am aratat afectiune mai mereu (de se ruga de mine sa il iau in brate) i-as fi dat toata atentia din lume, dar imi este frica de ceea ce banuiesc ca s-a intamplat: cu totate fetele cu care a fost el, toate l-au acceptat si l-au pupat l-au luat in brat si l-au alintat asa fara ca el sa se roage de ele, iar mai mult de 4-5 zile relatia lor nu a durat,dar cu mine care l-am respins se tinea dupa mine,iar apoi cand i-am acordat atentie,m-a scos dintr-o relatie. incep sa cred ca el face totul l-a panarama,sau de fapt el vorbea cu prietenii lui ca el ma place si ca sunt funny si frumoasa si ca i-ar placea sa fie cu mine,exact cand mi-am deschis sufletul,el m-a scos dintr-o relatie de pe fb,ok relatia de pe fb e nimic e doar un status si poate ca, nu stiu inca suntem impreuna doar ca mai la inceput nu il bagam in seama, pe atunci si acum cand chiar imi place de el... s-au intamplat toate astea cu scosul din relatie. ce sa mai cred? astept maine la scoala sa vad ce o fi si poate cine stie totul va reveni la normal.cred ca v-am plictisit deja scuza-ti-ma dar chiar as avea nevoie de ajutor. dau funda sad

2 răspunsuri:
| alealexuta a răspuns:

Bunastraight face

Complicata poveste dar zic :
Lasa-l ..sa treaca ceva timp si sa vezi daca se apropie de tine dar ai grija ca poate cu timpul se lasa de tine si nu mai ai scapare.
Chestia cu nebunia:
Nu cred ca esti nebuna..esti doar mai salbatica sa spunem (in sensul bun)..In continuare zic ca daca tu vezi ca deja te-a lasat lata nu mai ezita..Viata e doar odata..Si ma gandesc ca prin ochii tai vor trece si alti baieti mai fermecatori.
Mi-am dat seama de ce spui.
Am mai trecut prin aceasta intrebare..Deci ca ultim sfat:
'Te lasa sa pieri in ochii lui'.Dal naiba oricum iti gasesti imd iubithappy
Bye.happy
Funda?

| veriss a răspuns:

Nu stiu ce sa iti zic. cel mai bine e sa astepti sa vezi cum se comporta. daca te baga in seama ii raspunzi vorbesti cu el dar nu iti da prea mult interesul pentru a nu parea disperata. daca nu te baga in seama deloc imi pare rau sa iti spun dar mai bine incearca sa treci peste el. hai fruntea sus