Pai da stiu. Asa patim si noi.Dar nu o puteti obliga.Veti fi si mai putin uniti.pentru ca ea ori se va supara.ori va fi sictirita.Parerea mea .
Eu te sfatuiesc sa te gandesti mai bine la asta sa iesi afara cu colegii la distractie nu e un lucru rau, chiar daca nu este genul tau, orice ocazie trebuie fructificata. Poate mai tarziu vei regreta ca nu te-ai dus.
Raspunde-le pe viitor ca ai fi mers cu placere numai ca intamplator ai programat altceva la care nu se poate sa renunti sub nici o forma.Scuza-te frumos si te vor intelege sigur! Poate la un moment dat vei avea chef sa iesi cu ei, daca nu mai insista asa mult.Baftaa :*!
Dar noi vrem sa vina si ea ca sa fim o clasa mai unita pentru ca din cauza unora nu suntem si nah :-
Pai da stiu. Asa patim si noi.Dar nu o puteti obliga.Veti fi si mai putin uniti.pentru ca ea ori se va supara.ori va fi sictirita.Parerea mea .
Cine ti-o zis? Mady? Ca eu sigur nu Fata da hai si tu eu vin daca ma lasa mama . Bye ne vedem la scoala
Poi nu stiu`, Ar trebui sa incerci sa iesi si tu cu ei, sa fii mai deschisa, sa nu te inchizi asa de tare in tine, Ceva de genu` sunt si eu, Dar eu merg cu prietenii`. sPER ca te-am ajutat`! Bafta`!