| MoMoScumpik a întrebat:

am o problema.Sambata,aproape toata clasa merge in parc la bataie cu bulgari.Si m-a intrebat si pe mine o colega daca vreau sa merg si am zis nu.Si atunci ea m-a intrebat dc si i-am zis ca n-am chef, si atunci ea a zis ca ar trebui sa vin, ca sa fim o clasa unita(cum spun profesoarele). Eu vb cu colegii, ma inteleg cu toti, ii fac pe toti sa rada(cateodata)cateodata dau sfaturi, nu sunt paracioasa, sunt de incredere, doar ca nu sunt genu sa plec cu colegii prin parcuri, pizzerii, etc. Ce sa fac ca sa nu imi mai zica colega mea ce v-am spus mai sus?

Răspuns Câştigător
| Heythere a răspuns:

Pai da stiu. Asa patim si noi.Dar nu o puteti obliga.Veti fi si mai putin uniti.pentru ca ea ori se va supara.ori va fi sictirita.Parerea mea happy.

5 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa te gandesti mai bine la asta happy sa iesi afara cu colegii la distractie nu e un lucru rau, chiar daca nu este genul tau, orice ocazie trebuie fructificata. Poate mai tarziu vei regreta ca nu te-ai dus.

| Heythere a răspuns:

Raspunde-le pe viitor ca ai fi mers cu placere numai ca intamplator ai programat altceva la care nu se poate sa renunti sub nici o forma.Scuza-te frumos si te vor intelege sigur! Poate la un moment dat vei avea chef sa iesi cu ei, daca nu mai insista asa mult.Baftaa :*!

| xXdoareuXx a răspuns (pentru Heythere):

Dar noi vrem sa vina si ea ca sa fim o clasa mai unita pentru ca din cauza unora nu suntem si nah :-

| Heythere a răspuns (pentru xXdoareuXx):

Pai da stiu. Asa patim si noi.Dar nu o puteti obliga.Veti fi si mai putin uniti.pentru ca ea ori se va supara.ori va fi sictirita.Parerea mea happy.

| xXdoareuXx a răspuns:

Cine ti-o zis? Mady? Ca eu sigur nu laughing Fata da hai si tu laughing eu vin daca ma lasa mama rolling on the floor. Bye ne vedem la scoala love struck

| Dracea_Ankutz_1989 a răspuns:

Poi nu stiu`, Ar trebui sa incerci sa iesi si tu cu ei, sa fii mai deschisa, sa nu te inchizi asa de tare in tine, Ceva de genu` sunt si eu, Dar eu merg cu prietenii`.kiss sPER ca te-am ajutat`! Bafta`!