| teiubesc_5807 a întrebat:

Hey,TPU! Am o problema serioasa, dar e cam mult de povestit.
Acum 3 ani, m-am combinat cu un baiat care e de alta etnie, mai exact e rrom(sper ca am scris bine laughing ). Dupa 2-3 luni,au aflat ai mei si a iesit scandal rau de tot, au vrut sa ma lase la el la poarta(e de la mine de la tara).Cu toate astea, am continuat relatia cu el pana am ajuns sa fim impreuna 1 an si 1 luna.Dar a intervenit o prietena intre noi, mi-a spus niste minciuni, iar pe el nu am vrut sa il ascult.Atunci nu am suferit niciunul(nu atat de mult). Acum cateva luni(mai exact, prin luna aprilie) a inceput sa vina la vecina mea( 32 de ani, casatorita, 2 copii) si am fost putin geloasa.Venea mai ales cand stia ca vin si eu la tara,se uita dupa mine, eu dupa el, venea si la mine la poarta seara..stiti cum e pe la tara.Si intr-o seara mi-a propus sa ne impacam,eu i-am spus ca vreau sa ma ajute cu un fost,ca pe el il iubesc si nu a vrut prima data, dar a hotarat sa isi calce pe orgoliu si ca sa fiu fericita, sa ma ajute.Am lasat-o balta cu acel baiat,am vorbit cu acest baiat si despre vizitele la vecina mea( am aflat ca l-a ajutat intr-o problema,el fiind implicat in ceva cam ilegal), trebuia sa plece in Portugalia, dar a hotarat sa ramana aici pentru mine( cu ai lui nu se intelege prea bine). Problema e ca noi suntem impreuna de aproape 2 luni, dar eu il iubesc.Nu stiu cum am facut sa ma indragostesc de el atat de mult, dar il ador.Problema e ca nu stiu daca merita sa lupt pentru el,ca daca afla ai mei( pe care ii respect si nu vreau sa ii supar),ma dau afara.I-am spus si lui asta, dar a zis ca am avea unde sa stam, ca fugim in lume si asta este.Nu glumea, ca era serios si stiu cum gandeste, dar nu e asa simplu (eu am 17 ani, el 20).Ne-am putea ascunde relatia, destul de greu, dar am putea.Insa nu stiu daca merita sa ii mint pe ai mei.Eu cred ca ma iubeste pentru ca i-a pasat cand am fost bolnava,m-a certat ca nu prea mananc,imi spune mereu ca daca nu era cu mine, pleca, isi lasa treburile importante balta pentru mine.dar merita oare sa imi pierd parintii pentru el?

4 răspunsuri:
| ceaiuldetei a răspuns:

O legătură de genul ăsta, nu poate dura. În timpul în care vei fi cu el, îți vei pierde o grămadă de valori morale. Ăla te va schimba.

Dacă părinții tăi te iubesc, stai liniștită acolo și lasă aventurile cu țigani, că nu ai nevoie de așa ceva.

| Urssuletz a răspuns:

Of e complicata povestea ta. Faza cu Portugalea dupa pine nu cred ca nu a plecat pentru tine da in fine. zii sa astepte pana faci 18 ani si esti majora si atunci n-o sa mai ai probleme si faza cu parintii ei te-au crescut si iti vor binele nu cred ca unui parinte sa-si vada copilul cu un rrom asa-i perceptia omului nai ce-i face. vorbeste cu ei spune-i ca-l iubesi si ca nu vei renunta la el! Funda?

| Luciferrr a răspuns:

Parinti sunt parinti, nu merita sa ii pierzi pentru cineva, ei te-au crescut, gandeste-te, si tu, mergi si ii lesi balta? Parerea mea, ii sa nu iti abandonesti parinti pentru el, Funda? puppy dog eyes

| Lifelessgirl a răspuns:

O doamne, sunt o gramada de baieti muncitori, caucaziani (romani) care sunt dispusi sa iubeasca si muncesc legal si tu alegi un tigan? laughing Sth is wrong with you laughing