Iti va fi recunoscator daca faci tu primul pas. Nu este nimic decat timiditatea, baiatul este timid, si, daca nu faci primul pas, v-a crede ca de fapt nu-l placi.
Primul pas poate fii in multe feluri, ori sa-i spui direct, ori... nu stiu, de ex, ii spui prietenei tale ca daca va intalniti cu baiatul sa va lase singuri, si atunci poti incepe prin a vb cu el, incet incet, poate pana ajungeti la momentul final, explozia, care v-a da frau liber sentimentelor
Poate ca esti putin timida, atata tot, daca stii ca baiatul te place nu are rost sa iti mai fie teama, de exemplu, ieri le-am aratat prietenelor mele unde sta tipul de care imi place(nu stiu daca la place sau nu) si m-au tarat pana acolo, la propriu si am vorbit un pic cu el. Dupa vreo 2-3 ore m-a invitat sa iesim cu bicicletele cu inca cativa colegi( aici am avut ghinion pentru ca aveam program). In fine, eu vreau sa iti zic ca n-are de ce sa-ti fie teama, dar daca tie, fa ca mine: sunati niste prieteni si oblicai sa te tarasca pana la el acasa sa-l inviti la o intalnire, si totul se rezolva!)