| Denisadraguta a întrebat:

Hey TPU.Am o problema sper sa ma puteti ajuta! Deci e un baiat pe care il plac foarte mult.A inceput ca o gluma cand prietena mea mi-a aratat o poza cu el si am vazut ce dragut e. Apoi a doua zi l-am visat si dimineata l-am vazut pe strada si imi batea inima ft tare.Atunci mi-am dat seama ca il plac.Doar ca problema mea este ca el nici macar nu stie ca exist.O colega care stia i-a spus ca imi place de el iar eu m-am suparat tare pe ea, dar el nu i-a spus nimic nici ei nici mie.Nu stiu ce sa fac macar sa fim prieteni.Eu sunt mai timida si el niciodata nu sta pe acasa deci nu prea il vad.Mi-as dori macar sa stie ca exist, sa vorbim ca 2 prietenii.HELP!sad
SCZ categoria dar e cea mai vizitata!

6 răspunsuri:
| AnonimaOk a răspuns:

Buna.
Eu sunt de parere ca asa nu rezolvi nimic. Ar trebui sa faci macar cunostinta cu baiatul. Incearca sa gasesti un prieten intermediar intre voi doi sau vorbeste-i pe facebook sau chiar fata in fata. Trebuie sa faceti cunostinta macar, ca altfel nu inteleg de ce te surprinde faptul ca nu te baga in seama? Te asteptai sa vina el la prima tipa pe care nu o cunoaste sa ii zica "salut" sau "vrei sa fii cu mine? "? Eu cred ca ar trebui intai sa il cunosti, sa vezi ce ii place, ce nu ii place, ce prieteni are, activitatile sale, etc. Nu ai cum sa fii indragostita de cineva inainte de a-l cunoaste, cel putin asta nu mi se pare iubire adevarata. Daca realizezi apoi ca aveti cate ceva in comun sau chiar si diferiti, dar sa va intelegeti unul pe altul - pai abia atunci poti spune ca da uite el e pentru mine!
Incearca sa te apropii de el, afla ce locuri viziteaza si mergi si tu prin zonele alea cu prietenii tai dar nu ii da senzatia ca il urmaresti pentru ca il vei speria sau enerva. Dintr-o intamplare cat mai banala de genul nu te uiti pe unde mergi sau asculti muzica si nu esti atenta sau intri cu rolele / skateboardul in el (usor nu sa il ranesti) sau te joci cu cineva cu mingea si se duce spre el... etc, incearca sa te bagi in seama cu el si ma rog sa iti ceri scuze daca e cazul. Intreaba-l la ce scoala merge, bine ar fi sa aveti macar asta in comun. Cere-i id-ul si mai vorbiti pe mess.
Acolo nu te baga mereu in seama cu el, nu vrei sa pari sufocanta. Daca vorbesti de vreo doua ori cu el, iar tipul te remarca, se va baga el in seama cu tine pana la urma. Stai linistita.
Daca lucrurile evolueaza, iti va cere el numarul de telefon si poate si sa mergeti la un suc / o inghetata.
Mult succes!
Sper ca am ajutat.

| Micuta55 a răspuns:

Asteapta sa te obrve atunci big grin

| neutrino a răspuns:

Roaga-ti prietena sa-ti mai arate si alte poze, cu alti baieti, si poate te va ajuta sa treci mai usor peste acest hop.

| Geryking a răspuns:

Fa-ti curaj si du-te si vorbeste cu el. poate ca esti timida dar fa-ti prieteni.

| Denisadraguta explică (pentru Geryking):

Dar chiar nu stiu ce sa vorbesc cu el.Am multi prieteni cu care nu sunt deloc timida, dar cand vine vorba de el ma blochez.Lui ii place doar fotbal si stiu ca merge si la o scoala de fotbal.Chiar nu stiu ce sa vorbesc cu el.Cateodata mi-as dori sa fiu cu el cum sunt si cu ceilalti dar nu pot sad

| chici92 a răspuns:

Vorbeste cu prietena voastra comuna si propune-i sa iesiti mai multi pe undeva, dar sa il invite si pe el. Si asa reusesti sa il si cunosti. Bafta!