Sincer, din ce i-ai zis tu, se intelege ca i-ai amenintat prieteni. Ce trebuie sa faci e sa vorbesti cu el si sa ii spui ca nu asta ai intentionat( sa-i ameninti prieteni), ci ca pur si simplu nu iti place ca el a spus tuturor. Dar data viitoare ai grija la exprimare. Succes
Mda, fiecare fata are probleme de genul cu baietii ..Am patit-o si eu, nu e bine sa vorbesti cu el pe mess fiindca el arata mesajele prietenilor lui mai departe si te pune intr-o lumina proasta.Eu zic ca ar trebui sa vorbesti direct cu el si sa-i spui ca nu a fost intentionat si ca vrei sa ramaneti prieteni, este mai dificil oricum cu baietii
Pana la urma am lasat sa treaca totul de la sine, adica nu mi-am mai pasat si pana la urma ne-am inpacat!♥♥
Eu zic sa incerci sa vb cu el face to face si evita-ti colegii cu problema asta. Daca toata lumea vb despre asta nu iti faci decat tie rau. Incearca sa-i explici in particular, sa fie ca un secret al vostru, si invata sa iti ceri scuze..Intr-o zi tot vei avea nevoie.
Buna Alina, parerea mea este ca trebuie sa vorbesti cu el fata in fata si sa-i spui motivul de ce i-ai zis asa, si ca nu i-ai zis cu rea intentie si nu reprezinta nici o amenintare ceea ce i-ai spus ci ca e doar un fel de-a spune, poate va impacati si deveniti iubiti. Poate ti-am fost de folos, succes!