Nu sunt genul de persoana care sa dea sfaturi dar probabil este invidioasa pe tine si poate incearca sa te faca inteleasa ca nu o poti invinge.
eu,fiind curajoasa o iau de mana si merg cu ea intr-o parte si-i spun ca inca odata mai faci asta eu ii spun tatalui/mamei/fratelui... si o sa vina siasa o sa te pocneasca incat o sa uiti cum techeama (spui SERIOS CHIAR SI DACA SE RADE CA NEBUNA )/ sau poti sa-i faci ceva rau cum ar fi:
-sa o pisti
-sa o tragi de par
-sa-i spui niste cuvinte dupa care va remura
(si sigur ca toate astea sa le faci ca nimeni sa nu le vada doar daca e *cea mai * din clasa, iar daca are relatii rele cu colegii mai poti sa-i faci rau ca si altii sa vada.
***Odata, la lectie o fata imi batea in scaun si eu de fiecare data ma intorceam si-i faceam ceva, iar cand cu totu m-a scos di sarite eu m-am sculat din banca si i-am dat una peste cap si i-am sps niste cuvinte (nu prea murdare*. Asta tot sa primit din cauza unei idioate care-mi strica viata ^serios^... de qacum vreau sa ma mut din scoala.
-------------revenim----------------------
Nu te simti descurajata caa asa toti o sa te calce, cand prietenii nu-ti vor fi aproape.Deci simte-te libera si numeni nu are voi sa-ti spuna ce sa faci asta tu trebu' sa le spui ce sa faca.
Fii curajoasa si noroc, cred ca o sa-i arati cine-i PRINCIPALUL!
funda?
Eu cred ca fata asta te place. Si incearca sa se faca observata... Nu te-ai gandit la asta, nu?