| crissu2314 a întrebat:

am si eu nevoie de ajuror, in cateva zile va fi majoratul iubiului meu si acesta are ca si invitata o tipa pe care eu nu o suport si cu care eu m`am certa insa acesta este iubita prietenului cel mai bun al lui desi acesta a spus ca nu este nici-o problema si poate venii fara ea.Eu nu inteleg de ce iubitul meu mia facut asa ceva avand in vedere faptul ca ii putea spune diplomat prietenului sau sa nu vina cu ea ...eu sunt de parere ca in iubire mai trebuiesc facute si compromisuri pentru persoan iubita
Voi ce credeti?
FUNDA

Răspuns Câştigător
| Craftt a răspuns:

Distracţie plăcută.

| crissu2314 explică (pentru Craftt):

Numai distractie o sa fie laughing rolling on the floor pe capu lu`aia big grin

5 răspunsuri:
| edizamfir a răspuns:

laughing

| KitKat15 a răspuns:

Intr-adevar, in viata trebuie sa se faca compromisuri pentru persoana iubita. Te-ai gandit vreodata ca asta trebuie sa faci TU? happy Totusi, este majoratul iubitului tau si se sarbatoreste o data in viata. Si daca te-ai certat cu ea, ce? Doar nu o sa va luati la bataie acolo. In caz ca ea chiar vine, nu ar trebui sa isti un scandal. Aceasta este o problema intre tine si ea, nu intre iubitul tau si ea. Accepta asta si o sa fie totul bine happy Daca nu o bagi in seama, tu si prietenii vostrii o sa aveti o seara de neuitat. :* Succes cu decizia ta. happy

| crissu2314 explică (pentru KitKat15):

Mai sincer ai dreptate dar eu m-am certat cu ea pentru ca ea ii spunea lucruri urate despre mine lui plus ca el imi spune ac nu o suporta dar demonstreza contrarul.

| tzutzkk a răspuns:

Eu zic ca nu este o problema dac vine si "tipa" pe care nu o suporti, eu consider ca doar nu trebuie sa ii dai atentie..ca nu te obliga nimeni sa vb cu ea.Da de acord trebu de facut compromisurui pentru persoana iubita, deci fa acest compromis tu..cred ca iubitul tau va aprecia asta ..si in principiu nu ar trebui sa te superi ca doar nu ea a fost invitata ci iubitul ei, punete in locul ei, iubitul tau este invitat la o petrecere si este rugat sa mearga fara tine, tu cum te-ai simti daca te-ar lasa acasa?