| NuStiTotulDespreMineAsaCaTaci a întrebat:

Hey Tpu..Am si eu nevoie de niste statusuri mai originale.Despre orice. Dau funda promit. love struck

1 răspuns:
| teodora24 a răspuns:

Orice vis devine realitate daca esti tampit. Poti fi pus la locul tau cu medicamentul potrivit. [Smiley-plec pe marte]
Care-i prostul si care-i desteptul?
E timpul pentru distracţii şi aventură. Am căştile-n urechi, degeaba dai din gură!
Fericiţi sunt acei oameni care reuşesc să-i facă să zâmbească pe cei care sunt trişti.♥
Am ajuns la concluzia că unii oameni se bagă în viaţa noastră doar din simplu motiv că e mult mai interesantă decât a lor!
Inima unei femei este un ocean adânc de secrete.
Nici-un om nu e destul de inteligent incant sa poata convinge un prost ca e prost! ...si cam asa e...
Bye. Sper ca ti-a placutt.:-s :*!

`You are my light in the dark``You are the beating in my heart``But that is not enough``Will I ever be by your side``"

`[Tot ce`am vazut]`[tot ce`am facut]`[tot ce`am simtit]`[a fost pentru ca te-am iubit]`

```Sunt doar un Om```Un viSatOr```Ce te iubeste enOrm```[]

. NiciodaTa Nu SpuNe Niciodata`. Nici IntotdeauNa`. Dar Spune`i ca il Iubesjti Ca NiciodaTa Si Pentru totdeauNa

"__Imi spuneai ca sunt un inger pentru tine_sunt cuvinte care inima mi-au frant. ___acum stiu ca`n noptile senine_uneori si ingerii mai plang

"Inca de mici ne naStem pentru a iUbi*Astea'S cele mai frumOase momente ale vietii*Cand Se va intampla inSa nu vei Stii*Ii vei Spune doar atat:"

"[]Undeva te pastrez mereu in inima mea, Sti ca nu te pot uitaa, Am sperat ca-mi vei da toata dragostea ta, Dar eu un te pot avea[]"

"[[De ce crezi ca daca ar fi ceva, te-as iubi mai putin?] x

`I'll be half a life until you come back :]"

`[De dragul taU fac orice Si nu reGret]

sper ca te-am ajutat!