Hey, nu prea poti face ceva daca el nu-si doreste asta. Dar stai calma ca daca el te iubeste foarte mult se va intoarce fiindca atunci cand iubesti o persoana ti-e greu sa stai fara ea.
Din cate ai povestit tu ai facut cam tot ce trebuia si acum trebuie sa te tii tare. Cand o sa va intalniti eu zic sa il mai intrebi o data daca vrea sa va impacati si daca spune nu, cred ca e timpul sa-i dai drumul, chiar daca nu vrei si nu poti, timpul vindeca tot. Si daca spune da, sa va tina cat mai mult! Nu uita: la intalnirea aceea incercati sa discutati tot ce nu va place unul la altul si indreptati, poate o sa aveti o noua sansa, ca pana la urma nu poti sa te opresti din a iubi o perosana peste noapte, mai ales dupa o relatie atat de lunga. Acum bafta! :*
Am avut o discutie cu el...o tine pe a lui ca nu ma mai iubeste...cu toate ca atunci cand mi.a adus cartea si m.a vazut a zambit, scurt...dar a facut-o...mi.a sps ca nu are pe nimeni...cu toate ca neaga ca nu ma mai iubeste...il simt si stiu ca asa e...multumesc mult