Este obligatoriu! Cine a lovit o data un om o va face si a doua oara si a treia oara, si violenta va fi metoda de rezolvare a conflictelor! Este foarte bine sa mergi la psiholog care sa te indrume spre alt mod de descarcare si refulare a violentei si a frustarilor tale. De multe ori aceasta stare de nervi denota o lipsa acuta de magneziu din organism. Pentru aceasta situatie se afla pe piata Magne B6!
Probabil ai vreo frustare, probabil s au adunat mai multe si simti nevoia sa te descarci, mai e si sangele tanar si ai energie, cred ca nu de psiholog ai nevoie si de ceva unde sa ti descarci energiile, cumpara ti un sac de box
) nu esti singura stai linistita. Sunt multi oameni "recalcitranti" care nu se pot stapani. Incearca sa iti modifici putin modul de a te manifesta si totul se va rezolva de la sine
Hmm.am face o echipa bunaeu m-am pierdut cu firea acum o saptamana cand unu mi-a zgariat masina l-am batut mar nu realizam ce fac dadeam in continuare pentru ca este foarte scump sa o vopsesc iar bani nu prea mai sunt asa multi