| anonim_4528 a întrebat:

Hey TPU!:*
am si eu nevoie de un sfat...
un coleg de la mine din clasa m-a intrebat daca as vrea sa fiu cu el.asta s-a intamplat azi.si i-am zis ca mai ma gandesc pana maine.
nu stiu ce sa fac. el e destul de ok. i mean nu e perfect. dar eu il accept asa cum e. dar nu asta e faza.colegii mei sunt problema.
cum sa zic...thinking le place sa se bage in viata personala a altor persoane.eu incerc sa nu ii bag in seama.si as vrea sa il rog si pe colegul meu.sa tina secret fata de clasa, relatia noastra.si eu am incredere in el.
ce ati face voi? si ce ma sfatuiti sa fac?
dau funda.:*

Răspuns Câştigător
| Vaniilla a răspuns:

Atata timp cat tu il placi si vrei sa fiti impreuna nu ai de ce sa evitiwinking Si nu ar trebui sa bagi in seama tot ce zic colegii tai. Daca vor comenta inseamna ca sunt gelosi...iar faza cu tinutu secret va dura o saptamana,maxim doua (am incercat si eu chestia asta).Asa ca nu fi fraiera si nu asculta ce zice ala si alalalt, pentru ca oamenii vor vorbi mereu pe la spate, zi DA si gata smug si. cine stie poate o sa iasa ceva bunsmug :X Sper ca te-am ajutat >big grin

2 răspunsuri:
| yekto a răspuns:

Fara doar si poate: FII CU EL.
colegii otr sa se bage in toate relatiile tale, ce ai sa faci, ai sa stai singura? si de ce sa tii secreta relatia? lasa-i sa te barfeasca, zambeste-le cu subainteles cand te intreaba ceva si da raspunsuri in 2 peri (nu le raspunde direct la intrebari), cu alte cuvinte tinei pe jar. posibil sa fie cateva (de obicei colege) voci care or sa fie mult mai rautacioase decat media dar daca le ignori si lasi in necunostinta de cauza nu or sa aiba prea mult timp ce barfi si nealimentandu-le nevoia or sa isi vada de treaba.
si daca nu a doua cu siguranta la a 3 relatie (daca o sa fie cazul) or sa te lase in pace pe motiv ca... asta nu spune nimic e o ciudatawinking

| elyyyybubblessss a răspuns:

Nu conteaza ce zic cei din jur conteaza daca el te iubeste si uh il iubesti pe el. Daca ei nu vor sa inteleaga e problema lor la ura urmei nu vor face misto de tine mereu.Trec 2 zile si se linistesc.Nu pierde ocazia spune-i "da".puppy dog eyes sper ca te-am ajutat funda?puppy dog eyes puppy dog eyes puppy dog eyes