Hmmm
Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga, dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul!
Aud v0cea de deasupra mea. Spunându. mi ca nu esti bun pentru mine. Dar inima îmi spune ca te vrea în preajma.`
mi-ai readus la loc zambetul pe care odata il credeam pierdut! :x
Din cauza ta sunt fericita!:x
M'ai atras cum ai stiut numai tu • Si'am ramas doar a ta cu sufletul • M'ai atras cum nu a facut'o altcineva • Si de atunci locul tau e in inima mea :x •
Ai incredere in mine! oricati baieti ar fi in jurul meu nici unul nu`i ca Tine!:X
TotuShi ma admiRa pentRu ca Sunt copil si am o lumE de Vis si Singura mea atinGere il duCe'n paRadis; x
orice s`ar intampLaa `. noi intr-o zii ne vom reveDeea`! Si pana atunci stiu ca si tu ma vei pastraa` Undevaa` in inima taa `!
Daca as fi o pisicuta, as iubi un motanel; dar asa sunt o fetita si iubesc un baietel
T-tandru, E-esential, I-irezistibil, U-unic, B-bland, E-etern, S-scump, C-curajos... Asa poti fii doar tuhttp://ymstatus.com!
Niciodata trandafirii Mai frumos nu infloresc Ca atunci cand doua inimi Intre ele se iubesc
Iubesc din nou, zambesc din nou.Este ceea ce conteaza :)
Ce simt cu tine nu am simtit niciodata. E un sentiment ce incepe sa`mi placa :>
Iti multumesc ca ma inveti sa iubesc :x
N-ai fi crezut ca o sa te iubesc, n-ai fi crezut ca ma vei iubi, dar acum suntem impreuna si nimeni si nimic nu ne va desparti
Tine`ma aproape pentru ca s`ar putea intr-o zi sa realizezi ca ai pierdut un diamant, in timp ce tu erai ocupat sa colectionezi pietricele
anonim_4396 întreabă:
lucy1234 întreabă: