| oanakri14 a întrebat:

^^. am si eu niste probleme :, 1. Avand in vedere ca mananc prea multe dulciuri desi la mancare nu ma prea dau. cum pot sa renunt la dulciuri avand in vedere ca orice si oricat mananc nu ma ingras deloc straight face. 2 Mi-a spus medicul de familie cand a venit la scoala ca am lipsa de calciu pentru ca aveam o pata alba pe unghie si mi-a zis ca am mainile prea reci si mi-a zis sa iau calciu, dar dupa 2 saptamani mi s-a facut rau in oras si o doamna mi-a zis ca am cadere de calciu ..nu stiu ce sa fac, Ajutati-ma va rog, Multumesc big grin

Răspuns Câştigător
| Daysee a răspuns:

Simplu! Mananca mancare sanatoasa, iar daca e imposibil sa renunti la dulciuri poti manca o prajiturica sau un baton dupa ce mananci mancare! Si nu ar strica niste vitamine, poti merge la medicul de familie ii spui ce ti s-a intamplat iar el iti va da o reteta si mergi la farmacie pentru a lua medicamentele specifice. Bafta multa si nu iti fa griji nu e nimic ingrijorator multi oameni sufera de cadere de calciu. Sper ca te-am ajutat!
Pa, pa.

2 răspunsuri:
| DiannaDia a răspuns:

Ia niste vitamine

| CuloriHD a răspuns:

1.Daca continui sa mananci multe dulciuri o sa te inbolnavesti, chiar daca nu te ingrasi acum peste cativa ani o sa te ingrasi,

2.Nu te lua de ce spun oameni pe strada, ar trebui sa te duci la un doctor la consult sa vezi ce ai.

Funda?