Exercitii, cat mai multe pe zi. Stimuleaza circulatia si muschii din jurul sanilor. Bineinteles ca exista posibilitatea ca asa sa ii ai tu, adica, asa e felul lor de ai avea. In cazul acesta doar o operatie estetica te poate ajuta
Am vazut ca a raspuns cineva mai jos mentionand faptul ca i-ai putea face mai maricei prin exercitii. Exercitiile nu maresc sanii.Adica sa nu te astepti la o marire de o cupa-doua. Exercitiile doar tonifiaza musculatura.Ii vei avea doar mai fermi. Insa, exista la plafar niste creme pe baza de plante care ar aduce la o usoara marire.Cati ani ai? Mentionez ca unele fete se dezvolta mai repede din cauza anumitor factori genetici iar altele mai lent.
Hmm. Eu zic că ar trebui să te împaci cu corpul tău. Nici eu nu am avut sânii prea voluminoşi când eram de vârsta ta. Dar nu mi-a păsat. Fiecare om se dezvoltă diferit. Și dacă te gândești vreodată să îți faci operație estetică, îți zic de acum, renunță! Nu sunt în măsură să sfătuiesc pe nimeni, dar crede-ma, nu e ok să apelezi la astfel de operații. Dar, mă rog, fiecare face ce vrea, nu?