Dar de ce vrei asta?
Cred că ai mei au fost aşa cum sunt acum de când aveam 10-12 ani şi am urât asta. Am 20 de ani. Umm, aveam aceeaşi greutate ca acum totuşi.
în fine, toată lumea se dezvoltă diferit, la diferit vârste. Eşti tânără, deci încă ai timp.
Nu cred că există ceva ce poţi să faci ca să-ţi crească mai mult.
Deşi, dacă pui în greutate o să ai mai multă grăsime pe tot corpul, inclusiv acolo, nu ştiu dacă asta te ajută cu ceva răspunsul meu.
O zi bună.
Bună!
Tu n-ai altă treabă, la 12 anişori, decât să-ţi doreşti sâni mai mari?
Apoi, la 13 anişori, o să vrei să faci sex?
La 12 anişori habar NU ai ce înseamnă "sâni perfecţi"!
Pune mâna pe nişte păpuşi, sau citeşte nişte cărţi...
Sunt activităţi mult mai importante decât nişte sâni mari sau un fund mare/"bombat"!
NU vă mai luaţi după toate "BASMELE" citite pe net sau auzite de la nuştiu-cine
Singura soluţie ( exceptând implantul cu silicon - care se poate face doar DUPĂ 18 anişori ) este să ai RĂBDARE!
Sânii se dezvoltă până pe la 18-20 de anişori, apoi se mai măresc/dezvoltă la/după prima sarcină.
De asemenea, e posibil ca sânii mici să fie o caracteristică fiziologică - mai ales dacă mama/bunica ta au avut sâni mici ( de obicei, se "moşteneşte" din partea maternă ).
Toate cele bune!
Pe vremea cand oamenii erau normali si nu mancau la mac ori kfc, sanii unei femei abia se conturau la 12 ani si se dezvoltau mai tarziu. Faptul ca va umflati cu hormoni precum gainile la crescatorie nu e deloc un semn pozitiv, din contra, e foarte negativ.E mult prea devreme sa spui ca sanii tai sunt mici pentru ca tu esti prea mica.Organismul se dezvolta asa cum trebuie si o sa creasca pe parcurs pana in jurul varstei de 16-20 de ani, in functie de fiecare femeie. Daca pe la 16 ani ai aceeasi marime, atunci poti spune ca sansele sa mai creasca sunt mici, dar acum e o pura aberatie.
Foarte bine zis, dar cred ca degeaba
Ba nu e degeaba, pentru ca nu are ce face ca sa creasca si poate intelege.Totusi,eu nu pricep cum de noi nu aveam problema asta si fetele au toate sani, baietii au penis si nimeni nu a murit de la asta. Poate eram noi mai prosti si ei s-au trezit la realitate, sau poate fetele noastre nu aveau ca modele niste bovine cu sanii cat pepenele care sunt date drept exemplu la tv.Nici eu nu mai stiu, dar ma gandesc cu groaza cum o sa creasca copii mei, si nu stiu daca ii pot impiedica sa vada asa ceva si sa inteleaga ce e bun in viata asta.
Mie imi pare rau pentru ei, ca li s-a scurtat asa mult cea mai frumoasa perioada din viata... si ei habar nu au ce au pierdut.
Vrei să spargi nuci cu ei sau de ce vrei să-ți crească așa repede?
Și ce înseamnă "sâni perfecți" pentru 12 ani?
Nu am cerut sa fiu jignita sau ofensata. Am cerut doar o parere, un sfat. Multumesc pentru nimic. O zi buna
Bine ca te preocupa marimea sanilor in loc sa te preocupe marimea creierului...Pana la urma cliseul ala al "batranilor" cu "generatiile din ziua de azi" nu e chiar atat de absurd.
Ce vrei sa faci cu ei? Lasa natura sa-si faca treaba, tu dezvolta-te pe latura unde doar de tine depinde: pe plan intelectual. Caracterele sexuale secundare (printre care si sanii) se dezvolta si la maimute, nu-ti fa probleme.