| AlleAllexa10 a întrebat:

am si eu o intrebare. Credeti ca poate exista o prietenie adevarata intre un baiat si o fata?( raspunsul care imi place cel mai mult primeste funda.)

Răspuns Câştigător
| croissant a răspuns:

Pe propria piele am aflat ca poate exista o prietenie adevarata intre o fata si un baiat, doar daca amandoi sunt implicati in alte relatii (au iubiti). pentru ca altfel nu se poate. atata timp cat sunt prieteni foarte buni (dar FOARTE buni), inseamna ca au extrem de multe puncte comune si se inteleg foarte bine, deci mai ramane un pas mic pana la a deveni iubiti.

| ComatoseWine a răspuns (pentru croissant):

Ba nu.Eu si prietena mea suntem singuri si nu vom fi impreuna.Nici nu vrem si nici nu s-ar putea.Suntem foarte asemanatorilaughing

| croissant a răspuns (pentru ComatoseWine):

Niciodata nu se stietongue

| ComatoseWine a răspuns (pentru croissant):

Ba eu stiu.Chiar ar fi ciudat.

7 răspunsuri:
| ComatoseWine a răspuns:

DA.Si stiu ce spun.Cel mai bun prieten al meu e o... fata, suntem ca niste frati, ne cunoastem de la grdinita, am mers la acelasi liceu si incercam sa ne hotaram la ce facultate mergem.NU am strica aceasta relatie incercand sa fim impreuna.Nu ar fi deloc la fel de frumos.Nici nu ne spunem "chestii siropoase" si nici nu vrem.Ne place doar sa ne prostim.Azi la ore si la o activiate am stat 4 ore si 30 de minute legati de o bratara.NU i-am dat drumul deloclaughing.Si cand vorbeam cu profii tot legati eram.

| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Sigur ca da.De ce nu?

| passyon22 a răspuns:

Prietenia adevarata consta in seriozitatea si intelepciunea a doua persoane care intr-adevar stiu sa iubeasca, sa respecte, sa se bucure de lucrurile minunate de pe acest pamant impreuna.Cand ai un prieten poti impartii aceste lucruri impreuna si anume fericirea, bucuria, tristetea.

| designerbugatti2012 a răspuns:

Desigur! Cea mai buna prietena a mea este o fata!winking

Întrebări similare