Oricum eu iti zic sa nu renunti nu are arost sa i iei un simplu obiect fil el telefon sau alt obiect, sunt baiat si crede-ma ca daca prietena mea mi-ar lua cel mai scump telefon de pe pamant nu mi ar atinge sufletul cu nimic, in schimb un simplu sarut de al ei imi ajunge cat pentru 6 craciunuri de acum incolo
Nu conteaza cadoul si gestul in sine, asta daca stie sa aprecieze.Find iubitul tau, in principiu trebuie sa stii cam ce i-ar place sau ce isi doreste.
Pai stiu ce isi doreste: Samsung galaxy s3 dar avand in vedere ca am 15 ani si bugetul meu nu este tocmai mare...treb sa ma incadrez nu? Si ai dreptate k gestul conteaza..doar ca nu stiu cam ce i-ar placea.
Un pandantiv personalizat/o bratara/sau poti lua 2 verighete din argint pe care sa scrie numele vostru.
Un album de poze cu voi doi, doua tricouri identice unul pentru tine si unul pentru el, sau 2 brelocuri, sau o rama foto cu o poza cu voi, sau un parfum, o bluza, o brățară, un lanț sau un inel[daca poarta].
Sper ca te-am ajutat!; 3
Tricouri pe vremea asta?
Ofera-i o noapte de neuitat face mai mult ca orice alte cadouri si nu ma refere la... ce crezi tu ca ma refer daca intelegi adica puteti si sa va uitati la cateva filme ....sau daca va duce gandu la prostioare puteti incerca si din alea
Nu cred ca ne-ar lasa parinti impreuna o noapte avand in vedere ca avem 15 ani chiar daca noi nu am face prostii, parintii ar crede ca facem )
Pff naspa atunci. totusi cred ca ar trebui sa incercati adica le poti zice parintilor tai daca vrei sa stai la tine ca sta sa faceti un proiect la materia X si o sa dureze pana noaptea tarziu si s-ar putea sa ramana la tine peste noapte sau daca stati la el cred ca asta ar fi mai bine ( le poti spune parintilor tai ca te duci tu la el sa faci proiect. bla bla stii tu si ii zici ca e pentru maine adica nu se poate altcandva) si sa vezi daca si la el sunt parintii asa exigenti sau sau cum am facut si eu astepti o noapte cand nu e nimeni acasa sau sau poti sa te duci la o ruda cineva mai de incredere si o sa fie ceva gen ( tu spui ca mergi la el el spune ca merge la tine si va intaliniti pe la mijlloc ) oricum mult noroc in dragoste daca vei lupta vei castiga mereu a si am uitat sa ti spun nu i moarte caprioarei daca afla parintii tai adica eu care am 14 ani mma prins mama semidezbracat ( ca sa zic asa )) cu o fata in camera si i am explicat simplu si la obiect ca doar ma schimbam )
Parintii nostri stiu de noi...marog mai putin tatal meu care e cam invechit si nu accepta relatiile de la varsta asta. app foarte interesanta povestea ) si mersi si mult noroc si tie :*
Mersi o sa am nevoie
Pai daca vorbim de buget, un parfum, un lantic, o bratara ar fi ok.
Nu cred ca vei cheltui mai mult de de 50-60 ron, maxim 100.
Acum e alegerea ta
Eu cred ca ar trebui sa stii tu ce ii place cel mai mult, poate de exemplu nu se da cu parfum sau nu ii place orice parfum, poate e romantic si ii poti lua ceva foarte romantic pentru el gen brelocuri cu BFF pe care sa le aveti amandoi etc. sau poate lui ii plac blugi sau tricourile nu stiu sunt de parere ca trebuie sa stii foarte bine ce ii place decat sa ii iei ceva nepotrivit...
Credeti ca un ursuletz de plus cu o caciulita de mos si sa scrie te iubesc pe el i-ar placea?
Crezi ca un ursuletz de plus pe care sa scrie te iubesc i-ar placea?
Ti as spune da dar vreau sa fiu sincer si corect. daca este genul sentimental care apreciaza foarte mult gesturile da.dar daca nu.nu ar fi indicat cel putin eu cred ca daca ai vrea sa i faci un cadou pentru ca nu poti alceva..ai putea sa i iei o minge de fotbal( chiar daca nu suna a cadou special plin de dragoste el isi va aminti mereu acea minge )sau ai putea sa i iei un inel daca poarte si sa aveti 2 la fel, o poza cu voi 2 nu ar fi indicata.cel putin la varsta asta, adica daca parintii lui nu se vor supara sa o vada ar fi ok dar daca nu, nu ar fi placut pentru el sa o tina ascunsa si sa o priveasca doar cand se plictiseste sau cand se gandeste la tine.Deci daca e genul mai normal o minge de fotbal, un inel, o poza cu voi 2 daca e in regula. daca e genul sentimental like me ar fi potrivit inelul, ursuletul si un sarut lung si dulce
E mai romantic. :X
E mai romantic el
Ai pai perfect a sau sau ati putea sa iesiti la un restaurant asa la costum nu in tenisi si tricou ( nu ca ar fi vremea afara iesiti intru n loc frumos mancati o pizza ii dai cadoul la sfarsit toate bune si frumoasa si apoi scoala probabil
Ar fi frumos :X mersi mult pentru sfaturi :* si multa bafta in dragoste.Din cate vad esti un baiat care chiar merita sa fie iubit
Cu cea mai mare placere. si faptul cu merita iubit poate o merita el dar a facut si el cateva greseli la viata lui
Toti facem greseli.Nimeni nu e perfect.Si la faza cu greseli. daca ai facut greseli in dragoste... Daca te iubeste cu adevarat te va ierta
Oricum eu iti zic sa nu renunti nu are arost sa i iei un simplu obiect fil el telefon sau alt obiect, sunt baiat si crede-ma ca daca prietena mea mi-ar lua cel mai scump telefon de pe pamant nu mi ar atinge sufletul cu nimic, in schimb un simplu sarut de al ei imi ajunge cat pentru 6 craciunuri de acum incolo