| Alina_4790 a întrebat:

Am si eu o intrebare:daca ar fi sa alegeti dintre 2 baieti ...primul e foarte frumos e desptept dar e si putin mai smecheras(adica stie sa dea replica) si nu e prea iubit de 3 profesori, iar al 2 lea e cam uratel, invata foarte bine are numai zece pe linie la toate materiile este preferatul profesorilor, nu prea iese din casa. Care l-ati alege?
O prietena este intr-o situatie similara laughingvreau sa vad ce alegeti voi big grin

6 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Ar trebui sa alegi persoana cu, care te intelegi cel mai bine, nu care are cele mai multe avantaje...

| xxdd a răspuns:

Pai. cu primul pare ca ai sta mai mult pentru distractie. iar al doile. poate-l faci tu sa iasa din casa

| pinkangel_4370 a răspuns:

Pe primulbig grin e mai bine pe primul ca asa ce pr mai e ala care nu iese di n casatongue

| FrozEenSoul a răspuns:

1 Depinde ce iubeste mai mult prietena ta cum ar fi : comportament sau poate ia vrea altceva...
2 Prietena aia cred ca esti chiar tu...
3 Eu sunt baiat si dupa parerea mea l-as alege pe ala care ar fi mai intelept...
adica sa stie sa se poarte cu o fata nu sa o scuipe/injure/bata si alte chesti

| CheGuevara a răspuns:

Sigur erau 3 profesori?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In Romania sunt prea multi care sufera de smecherie dar un creier stralucit nu gasesti oriunde, acum depinde, stii ca prostii se aduna...depinde si de prietena ta...