Buna scumpa ma bucur ca ti-am gasit intrebarea, am atatea sa iti spun...deci in primul rand Da! normal ca va v-a afecta relatia, de ex daca voi sunteti certati si ei va obliga sa va sarutati de la iubire la ura e doar un pas...in plus eu nu inteleg de ce nu sunteti apropiati adica atunci de ce mai sunteti impreuna? intelegi ce vreau sa spun? probabil ca asta este discutabil. deci sfaturile cele mai importante sunt:
1. daca tu nu il iubesti asa de mult sau el nu te iubeste mult sau chiar Voi nu va iubiti asa mult parerea mea este ca ar trebui sa pui capat pana nu te va afecta mai rau sau cine stie poate cand v-a ajunge prea departe
2. daca va iubiti atunci niciodata dar niciodata sa nu te iei dupa cei din jurul tau mai ales dupa "desteptii/"desteptele" care te obliga sa te pupi cu el cand tu esti suparata sau ai altele pe cap, intotdeauna trebuie sa faci ceea ce iti dicteaza inima, de ex: ai o ciuperca de mancat si nu sti daca este buna sau otravita si prietenii te pun sa o mananci si tu te iei dupa ei daca este otravita poti murii din cauza lor, iti dau ex ca sa intelegi la ce vreau sa ma refer, eu am invatat din putine greseli de ale mele dar mai mult din greselile celorlalti si crede-ma nu ti-ai dorii sa gresesti prea mult in chesti de genul pentru ca, cu timpul te vor afecta iar pentru noi ca fete este sensibila treaba. deci revin, daca va iubiti vorbiti o data serios si lamuriti chestia ca nu trebuie sa faceti chestii doar de ochii lumii si daca va iubiti veti petrece mai mult timp impreuna si veti discuta orice problema, daca ocolesti problema nu inseamna ca se va rezolva de la sine, ca si scoala cand ai o problema la o materie nu poti chiulii intr-una caci nici un profesor nu te va trece pe ochi frumosi corect? apoi daca veti discuta si veti rezolva cand veti trece unul pe langa altul de la sine va v-a venii sa va sarutati doar va iubiti nu? sper ca te-am ajutat daca vrei poti sa ma mai intrebi chestii de genul ...nu stiu daca am fost pe intelesul tau dar chestiile astea sunt deja istorie pentru mine le stiu pe de rost ca alfabetul sunt sociabila si imi place sa comunic cu pers de treaba si mai ales sa ii ajut daca pot. daca o sa iei sfaturile mele in considerare te rog sa ma anunti cum v-a mers ::**
Daca nu v-ati sarutat de la sine asta nu ii relatie. Daca nu vrei sa il saruti ii din 2 cauze :
1.nu il iubesti
2.astepti sa te sarute el primul
Nu, nu si nu! Nu asa functioneaza relatiile! Incearca sa discuti cu el intre,, 4 ochi'' Si probabil va veti desparti dar asta inseamna ca esti cu 1 pas in fata de iubirea vietii tale
Hei tu nu trebuie sa il saruti daca iti spun prietene tale. In acel moment trebuie sa faci doar ce simtei tu. Iar ca sa fiti mai apropiati puteti sa vorbiti mai mult arata mai multa afectiune din partea ta asa se va crede important si veti fi mai apropiati. iar daca nu merge e de abia prima luna cu timpul o sa stati mai mult.
Dar despre ce am putea sa vorbim? deoarece noi 2 inainte eram bff si ne stiam toate secretele si acum ca suntem impreuna nu prea mai avem despre ce sa discutam...