Hei. Draga mea, nu ar trebui sa iti fie jena cu corpul tau! Daca ai cosuri incearca sa iti procuri o crema naturala.(gasesti site.uri cu retete pe net) sau daca nu cauta in cataloagele acelea cu produse cosmetice o crema buna. Si eu am avut cosuri si am avut o perioada cand nu ma simteam bine in pielea mea.
Despre imbracaminte ce sa zic... Daca nu ai posibilitate sa iti cumperi haine frumoase de la magazinele mari, incearca Second-Hande`ul . Iti poti cumpara de la acele magazine dragute. Sunt asa frumoase hainele de acolo! Gasesti aproape tot timpul haine mai frumoase decat la magazinele normale. Uite si eu mi-am luat haine de acolo! Sunt foarte mandra de ele pentru ca toate fetele la prima vedere m-au intrebat de la ce magazin le-am luat si cand le-am spus ca sunt de la Second-Hand au spus ca nu arata.
Iar in legatura cu acel baiat. Fii tu insati si incearca sa gasesti un subiect care crezi ca l-ar atrage si pe el si abordeaza-l! Daca chiar iti place de el nu-l lasa! Poate cu timpul va veni alta si ti-l va lua.
Succes draga mea :*!
Bai si mi-e mi s-a intamplat chestia asta e specifica adolescentelor oricine ti-ar spune ca nu e asa ca esti superba.Tu nu esti convinsa de asta dar incearca sa vezi tu partea da frumoasa
stiu ca va dura un timp pana vei observa dar incetul cu incetul vei vedea ca atunci cand te uiti in oglinda vei zambi si te vei bucura de cum arati
dar daca esti o fira mai pesimista cum sunt eu chiar foarte greu vei observa ca arati su tu foarte frumoasa pentru ca totii avem defecte si calitati fi putin mai pozitiva si bucurate de acesti anii. Daca nu o vei face te vei inchide mult in tine si atunci va fi foarte greu pentru tine. Sper ca te--am ajutat