La inceput e normala sa vina mai rar bineinteles depinde si de organizm unele fete au flux abundent de prima data.
dara mie de ex prima data cand mi-a venit a fost foarte putin si dupa aia a mai venit dupa aproape 2 luni si eu m-am speriat dar usor usor s-a regulat.
dar poate ca e si bolnava nu te speria nu e ceva grav e mai mult o "raceala" jos care se face daca stai pe ceva rece sau te speliu cu apa rece in perioada asta rece poate a mai cazut prin sapada ia cum organizmul ei e foarte sensibil s-ar putea sa fi racit.
dar uite un sfat spune-i sa se spele in fiecare seara pe jos cu ceai de galbenele (simplu ceai fara apa si cu putin sapun dove sau sapunuri pentru giena intima)
spune-i sa nu isi mai faca griji e mai bine ca e mai rarca daca era rau de acum peste un an ar fi umblat numai cu absorbante dupa ea.
spea ca v-am ajutat
Buna.
S-ar putea sa fie insarcinata sau daca nu poate avea ceva
Ar trebui sa se duca la ginecolog
funda?
pa, pa
Daca este prima data cand ii vine, da. Se poate. Menstruatia nefiind regulata, se poate sa vina sau sa nu vina. Oricum, o sa dureze ceva pana o sa-i vina normal intre 28 si 34 de zile.
Pai si mie mi s-a intamplat asa prietenei tale nu i-a venit a fost doar ca un fel de alarma sa o instiinteze ca o sa ii vina in curand nu este nimic grav asa am patit si eu
Pai,daca atunci i-a venit pentru prima data, atunci e normal sa fie dereglata.Asa e la inceput.Insa daca nu e pentru prima data, s-ar putea sa fie insarcinata si ar trebui sa consulte un ginecolog
Sper ca te-am ajutat
Depinde si de varsta fetei si cat de mult timp a trecut de cand i-a venit ciclu [in general], caci abia dupa vreo 2/3 de cand i-a venit ciclu prima data se regleaza cat sa vina in fiecare luna, in aceeasi zi. Exista posibilitatea de a fi insarcinata daca a avut vreun contact sexual neprotejat. Daca niciuna si are vreo 3/4 ani de cand i-a venit ciclu prima data ar trebui sa consulte urgent un ginecolog caci problema ei cam da de banuit si insemna ca ceva nu e in regula in organismul ei. De accea e bine sa fie consultata cat mai repede, ca in caz de este vreo boala grava sa poata fi tratata din timp. Succes si sper sa se faca bine prietena ta [daca are vreo boala].
anonim_4396 întreabă: