| fitzefitze a întrebat:

...am si eu o intrebare sunt cls a 5a trebuie sa fiu a 6a stiti voi o problema d sanatate tongue am intrerupt un ansad voi ce credeti am luat bine la teza :7 la romana sh 7 la matelaughing)))))))) ce sa fac ca vreau sa iau mai multtt, da `faza e ca facem matematica cu domn director sh. va dati sh voi seama cu ne preda. numai dn culegere sh e greucrying(( si la romana e o nebuna vrea numai 10 laughing)voi ca credeti. un sfat sa iau note mai mari la mate sh romana tinand cont ca la celelalte materii am chiar note f bune tongue

4 răspunsuri:
| Tourniquet a răspuns:

Oh, God! Stiu cum e, @fitzefitze.
Eu am luat 7 la matematica si 9 la romana. Ce sa fac? Matematica nu e punctu' meu forte. Prefer literatura, gramatica limbii mele materne. happy
Incearca sa fi foarte atenta in clasa.
La matematica iti poti pune meditator. Faci meditatii o data pe saptamana o ora / o ora jumatate.
La romana incearca sa fi atenta in clasa, deoarece este usor, nu e greu. Incearca sa citesti mai mult (pentru literatura) si sa faci exercitii in plus (gramatica).

| anonimanonima a răspuns:

Deci eu in a 5-a am luat 9 la romana si 6 la mate(5, 50)
Pe sem 2 am luat tot 9 la romana si 5 la mate
In clasa a 6-a pe sem 1 am luat 8 la romana si 4, 50 la mate(5)...mai toata clasa a luat asa.
Si noi avem profesorii. tampi! x_X!cryingsad
Da-i dracu!
Nu conteaza ce note iti pun ei.conteaza sa stii pentru tine.eu iti recomand sa mai te documentezi de pe net si sa faci ex acasa.eu mereu am incercat si multi mi-au zis sa fac asa.am incercat o data de 2 de 3 ori si nu mi-a mers, dar acum asa fac si sunt mult mai buna
Baftaa!

| ayten5675 a răspuns:

Frate stiu cum e eu am luat 9 la mate si 9 la romana vreau 10 la fiecare materie am 9 sau -10.
e atat de greu urasc scoalaaaaaaaa

| Csora_Andreea_1990 a răspuns:

Ai putea lua nota 7 la teza si sa inveti pentru un test ca sa iti maresti media dar iti trebuie multe note pentru a corecta o nota
Da sa inveti la si la mate si la Romana ca la celelalte materi
Sper ca te-am ajutat