| love_5008 a întrebat:

am si eu o intrebare vorbesc in numele prietenei mele cea mai buna(nu ii dau numele) daca ei chiar ii place de o vedeta ea ar putea sa ajunga cu el si e o diferenta de varsta cam de 10 ani
vedeta e mai mare mersi

Răspuns Câştigător
| DennyxD a răspuns:

Hmm...complicatthinking pana va reusi ea sa fie cu acea vedeta(daca va reusii vreodataoh go on)o sa ii treaca asa zisa "iubire" pentru el, pentru ca ar fi mare norocul ei ca avea vedeta dintre toate admiratoarele si fanele lui sa o aleaga tocmai pe ea. diferenta de ani oricum e destul de mare, acum depinde si cati ani are prietena ta(presupun ca are sub 13-14) pentru ca baiatul ala poate are orientari catre fete de varsta lui sau poate cine stie,chiar vedete si elelaughing oricum... speranta moare ultimawhistling dar parerea mea,nu prea are rost in cazul asta sa iti faci iluzii; dar totusi, exista miracole, deci orice e posibil!laughinghappy

fundita?happy P.S:daca te-a deranjat raspunsul meu a fost pentru ca am fost REALISTA in ceea ce am spus happy

2 răspunsuri:
| mykkki a răspuns:

Toata lumea iubeste cate o vedeta.sau a facut o opsesie pentru o vedeta.nu ai ce face depinde de unde e acum dar or cum nu crd ca ar putea sa ajunga la ea. daca este cantaret sa se duk la concerte.winking nu stiu ce sfat sa ii dau deoarece poate fi dezamagitasad Eu consider ca ar fi bine sa ii spui ca nu merita sa fie indragostita de o vedeta. pentru ca vedete sunt mai arogante ( unele) spune-i sa isi faca un prietenhappy sper ca teám ajutat

| RaluuRaluu a răspuns:

Maa. Nu am sa rad. Cum o sa faca majoritatea, care o sa citeasca acest mesaj. Dar e stupid rau. Nu cred ca o vedeta s-ar uita la o fata mai mica. Sh sunt sigura ca fata are intre 10-15 ani. laughing. Asha e la aceasta varsta. O sa-si revina mai tarziu. Pupici kisskiss