| JuNior1 a întrebat:

Hey TPU.Am si eu o mica problema, lucrurile stau cam asa eu cu iubita mea suntem de 10 luni in preuna si ne iubim mult dar una dintre prietenele ei nu prea ma suporta si ma uraste. Ma cam face in toate felurile ma injura ft urat si tot asa, prietena ei ma injura numa cand e cu iubita mea si cand sunt eu cu ea isi bate joc de mine. Eu si iubita mea suntem si cei mai buni prieteni. Acuma intrebarea mea este, daca ea ma iubeste cu adevarat si chiar tine la mine nu ar fi normal sa ii zica la prietena ei sa nu ma mai injure si sa nu ma mai jigneasca in ultimul hal? Pentru ca ea nu zice nimica dar sta asculta si de multe ori si rade la ce jigniri imi adreseaza prietena ei. Va multumesc ft mult pentru ajutorul acordat.

13 răspunsuri:
| VladGH a răspuns:

Ma, dar tu ai intrebat prietena ta pina a ajunge aicea? Precis stie prietena ta de ce te urastc prietenele alea. Poate ea te iubeste dar se ia dupa capul la alea si nu indrazneste sa le inchida gura a sa nu le piarda. Mie cind mi se intimplau de astea, mai scapam fetelor cite un pumn in cap sau cite o palma peste bot. Sa vezi dupa aia cum te respecta fetele si cit de frumos vorbesc laughing, nu sustin chestia asta cu pumnul dar nici nu este bine sa te calce in piciore fetele.

| JuNior1 explică (pentru VladGH):

Da dar eu stiu dc ma uraste si nu dau in fete...dar oricum mersi pentru raspuns

| VladGH a răspuns (pentru JuNior1):

De ce te uraste spune! Oricum cu ce nu ai gresit in fata lor, trebuie sa cazi TU in picioare.winking

Pai aproape de cand ma stiu eu cu prietena iubitei mele ea isi cam bate joc de mine. si intr-o zi i-am zis la cineva parerea mea despre ea si am zis ca o urasc(poate suna urat) dar nici ea nu ma iubeste. si totusi eu macar nu am injurat-o sau jignit in primul rand ea o tot face. deci cam asa sta treaba

Ca sa urasti o persoana la altii nu le trebuie motiv, pur si simplu nu ii place de tine. Sa o luam de la inceput: te-a cunoscut si ditrun motiv oarecare nu iai stat la inima (presupun ca la inceput nu era asa aspra), iar de cind ai vorbit cu acel CINEVA si iai spus parerea despre tine, CNEVA i-a spus lui alt CINEVA pina a ajuns la ureche ei si de atunci te uraste si mai tare. Asta parerea mea.

Faza e ca ma uraste ft tare si ma injura si ma jigneste si isi bate joc de mine si iubita mea nu ii zice nimica (macar sa ii zica sa nu mai ma injure) si mai mult iubita mea rade la jignirile adresate catre mine

Atunci ma, ce fel de iubita ai tu? laughing Eu inteleg ca cind te iubeste trebuie sa-ti tie apararea cin esti injosit.

Oooo laughing nu imi sti iubita laughing

| MadalinaaIoana a răspuns:

Poi este foarte simplu : trebuie sa o intrebi asta pe prietena ta (iubita ) daca te iubeste sau nu cu adevarat si daca zice ca da, atunci o intrebi de ce nu ii zice prietenei ei sa nu te mai injure. Noi nu avem ce sfat sa iti dam.

| JuNior1 explică (pentru MadalinaaIoana):

O s-o fac, dar daca mi-a iau laughing tu esti de vina (glumesc)

| MadalinaaIoana a răspuns (pentru JuNior1):

laughing laughing Nu-ti fa griji, nu ai de ce sa ti-o iei

| Adrian37 a răspuns:

Daca si rade la jicnirile care ti le adreseaza inseamna ca nu este o prietena adevarata si ca sta cu tine poate din plictiseala sau cu un anumit motiv.

| JuNior1 explică (pentru Adrian37):

Pai totusi is 10 luni de cand suntem in preuna....si hai sa zicem ca ar fi un motiv, care ar putea fi acela?