Eu nu te judec sa stii bravo ți-e ca este bisexuală cine n-are loc de tine sa mănânce ceva.
așa ești tu cu adevărat asta ești tu cu adevărat nimeni nu are niciun drept sate judece pentrucă iubești cu adevărat.
Mergi la ia spune-i ca o iubești cu adevărat spune-i ce simți cu adevărat pentru ia lasă timiditatea deoparte și fi bărbat adevărat sau fată adevărat nu știu cum sa spun de asta am zis bărbat adevărat sa nu te superi pe mine sunt sincer cu adevărat cu tine și dacă te iau la mișto sau mint Dumnezeu este sus și ma vede dacă te mint sau de iau la mișto du-te până in pânzele albe sparge orice bariera dacă o iubești cu adevărată luptă cu adevărat.
Mulțumesc de răspuns așa voi face, țin mult prea mult la ea s-o las altei fete.
Știu că sună absurd dar am doar 14 ani.
^-^ ai grija de tine
Dacă nu te superi te pot întreba câți ani ai. Nu vreau să fiu curioasă.
Sunt bătrân
La 13 anisori nu esti bisexuala, doar pentru ca vorbesti la telefon cu alta fata!
Mai asteapta sa cresti ca sa inveti ce inseamna acesti termeni pe care ii folosesti in necunostinta.
Nu te da deșteaptă te rog, știu ce înseamnă termenul de bisexual. Și nu am 13 ani. Este normal să experimentez, deoarece sunt adolescent, e perfect normal.
Mai copilas, ca ai 13 ani sau 14 ani nu-i normal sa experimentezi sexul de pe acum, mai ales cand nu ai habar cu ce semananca si nici nu cunsoti termnii pe care-i folosesti.
Te sfatuiesc sa fii respectuoasa pe acest forum, ca nu toti avem anisorii tai! Pe forum mai suntem si adulti, unii profesori si chiar oameni maturi, trecuti demult prin viata, care stim ce vorbim.
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: