| Cherrysour2 a întrebat:

Hey TPU, am și eu o mică problemă, sunt bisexuală aproape de un an și îmi place de prietena mea care și ea e tot bisexuală, noi 2 vorbim destul de des odată la 1-2 zile la telefon sau Instagram. Exista 2 probleme, prima eu cu ea nu stăm aproape, trebuie să fac drum de 2 ore cu mașina până la ea. Și a doua problemă este că ea nu simte la fel pentru mine, știe că o plac deoarece i-am spus, dar ea mă vede doar ca prietenă și ei îi cam place de o fată. Am făcut și fac multe eforturi s-o fac să se îndrăgostească de mine, i-am scris mesaje foarte lungi de dragoste, îi fac complimente, o fac să râdă, ar fi 2 probleme prima eu sunt o fată foarte timidă și uneori e greu să vb cu ea pe camera deoarece mă intimidez ușor. A doua problemă ar mai fi că această fată este obsedată de jocuri, cum ar fi minecraft sau roblox care eu nu am nicio treaba cu ele. Mi-e greu sa fiu mai apropiată de ea când mie nu mi se pare prea interesante jocurile pe calculator. Apropo are aceeași vârstă ca mine. Ce aș putea face s-o pot face să se îndrăgostească de mine? Cum o pot cuceri?
(Și va rog sa nu începeți cu jigniri la adresa mea). Mulțumesc că ați citit romanul asta de mesaj. Va rog sa luati in serios intrebarea, deoarece e foarte important pentru mine
Dau fundiță

Răspuns Câştigător
| LostForForever a răspuns:

Eu nu te judec sa stii bravo ți-e ca este bisexuală cine n-are loc de tine sa mănânce ceva.

așa ești tu cu adevărat asta ești tu cu adevărat nimeni nu are niciun drept sate judece pentrucă iubești cu adevărat.

Mergi la ia spune-i ca o iubești cu adevărat spune-i ce simți cu adevărat pentru ia lasă timiditatea deoparte și fi bărbat adevărat sau fată adevărat nu știu cum sa spun de asta am zis bărbat adevărat sa nu te superi pe mine sunt sincer cu adevărat cu tine și dacă te iau la mișto sau mint Dumnezeu este sus și ma vede dacă te mint sau de iau la mișto du-te până in pânzele albe sparge orice bariera dacă o iubești cu adevărată luptă cu adevărat.

| Cherrysour2 explică (pentru LostForForever):

Mulțumesc de răspuns așa voi face, țin mult prea mult la ea s-o las altei fete.
Știu că sună absurd dar am doar 14 ani.

| LostForForever a răspuns (pentru Cherrysour2):

^-^ ai grija de tine

| Cherrysour2 explică (pentru LostForForever):

Dacă nu te superi te pot întreba câți ani ai. Nu vreau să fiu curioasă.

| LostForForever a răspuns (pentru Cherrysour2):

Sunt bătrân

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La 13 anisori nu esti bisexuala, doar pentru ca vorbesti la telefon cu alta fata!
Mai asteapta sa cresti ca sa inveti ce inseamna acesti termeni pe care ii folosesti in necunostinta.

| Cherrysour2 explică (pentru Violleta2022):

Nu te da deșteaptă te rog, știu ce înseamnă termenul de bisexual. Și nu am 13 ani. Este normal să experimentez, deoarece sunt adolescent, e perfect normal.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Cherrysour2):

Mai copilas, ca ai 13 ani sau 14 ani nu-i normal sa experimentezi sexul de pe acum, mai ales cand nu ai habar cu ce semananca si nici nu cunsoti termnii pe care-i folosesti.
Te sfatuiesc sa fii respectuoasa pe acest forum, ca nu toti avem anisorii tai! Pe forum mai suntem si adulti, unii profesori si chiar oameni maturi, trecuti demult prin viata, care stim ce vorbim.