Tocmai asta e, asta e motivul pentru care o place mai mult pe fata aia. E nesimtita, nu-l prea baga in seama, si orice om doreste sa posede ceea ce nu poate avea, devine totul mai interesant asa .Gandeste-te ca e un joc, daca il castigi te plictisesti de el, dar daca nu poti sa mergi mai departe te tot chinui pana ce reusesti.Eu zic sa il mai lasi putin, sa nu ii mai acorzi atata atentie, vreo saptamana sau 2, si dupa aceea sa vezi ce face. Daca tot asa de mult ii place de tipa aia, iti sugerez sa ii spui discret daca nu ar vrea sa aveti o relatie, sa il lasi pe el sa se prinda(nu cred ca ai vrea sa ii zici direct, ar aparea riscu de a te refuza si mno, nu e frumos ). Timpul si rabdarea le rezolva pe toate.Bafta
Pur si simplu explicandu-i cine este acea fata, explica-i ca ar suferi cu ea, spune-i ca ar suferi sigur daca ar fi cu ea, iar cand va vrea sa vina la tine va fi prea tarziu si decat sa isi dea seama atunci, mai bine acum cat mai este timp de VOI 2!
Pai incearca sa fi alaturi de el si sa fi mai mult cu el si asa isi va da seama ca cu tine ii va fi mai bine.
Succes!
Funda?
Si nu incerca sa ii demonstrezi ca nu ii va fi bine cu cealalta fata pentru ca ar putea sa creada ca esti geloasa si egoista si nu te-ar mai alege pe tine.
Sunt sigura ca ai suficiente calitati sa il cuceresti.
Hmm si zici ca e nesimţită
bine eu cred ca fata aia nu are nimic in plus faţă de tine
si dacă o sa facă greşeala de a fie cu ea... o sa regrete
pai. ca sa te aleagă pe tine ar fi bine sa-i arăti ca esti mai bună decât cealaltă fată
baftă :*