| ZeroTheScyther a întrebat:

am si eu o mica problemuta: Am 14 ani si cam de 2 saptamani am inceput sa ma simt aiurea rau de tot... adica nu mai am chef de nimic: Nu tu PC, Nu tu afara, Nu tu mancare, Nu tu stat la barfa tot ce vreau este sa dorm... dar nici asta nu pot pentru ca stau 10 minute in pat gandindu-ma la anumite chiestii iar apoi ma ridic si incep sa ma invart prin camera. Plizz daca imi puteti da o ideea dc ma simt asa si cum as putea sa rezolv, THX.

Răspuns Câştigător
| andreea96mihaela a răspuns:

Buna! De obicei astfel de lucruri se intampla atunci cand ti s.a urat de modul cum se desfasoara viata ta, cand vrei o schimbare. Sfatul meu este sa incepi sa practici anumite hobby.uri care iti fac placere, prin care te simti implinit. Probabil simti ca nu prea faci nimic benefic in viata ta, ca petreci prea mult timp la televizor, PC etc. si pana si somnul iti este afectat. Eu una nu adorm linistita cand stiu ca a trecut o zi in care nu am realizat mai nimic. Cheful ti.l faci singur! trebuie doar sa gasesti o motivatie, ceva care sa te scoata din starea de indiferenta si care sa te ajute sa-ti dezvolti gandirea si perspectiva asupra vietii.
Multa bafta! Poti cere oricand sfatul unei persoane in care ai incredere, care te cunoaste mai bine si poate intelege de unde provine starea ta.

3 răspunsuri:
| SerafimHD a răspuns:

Suna la pizza mananca ceva iesi afara la aer si distreaza-te pentru ca ai o viata nu 9!

| Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Hei, nu te alarma, e adolescenta devina! acum suntem la perioada cand in viata noastra au loc cateva schimbari. roag-o pe mama ta sa-ti faca un ceai cald cu lamaie si miere, fa o baie calda care sa te relaxeze, pc-u lasa'l oh go on iti faci rau si cu el. daca te simti mai bine, incearca sa iesi cu rolele, daca s-a topit zzapada laughing sau mai bine, ia'ti cativa prieteni si fugi la patinoar. iesi la scara blocului pentru a te racori, iti face mai bine aerul curat.
daca aceste simptome persista, incearca sa consulti un medic.winking oricum, cred ca nu e ceva gravwinking

| xXxRadu a răspuns:

Stiu cum e sa n-ai chef de nimic. Atunci cand vrei sa faci o schimbare radicala in viata ta. Nu cred ca o sa dureze mult. Eu m-am simtit asa putin timp si am schimbat hobbyurile tot la 10 minute si nu imi gaseam locul naveam chef de nimic dar sa remediat am inceput sa desenez grafic (ceea ce imi place foarte mult) si tot desenand devin tot mai bun mai pasionat si imi regasesc scopul, cheful de viata si de detoate... Gasesteti ceva cu ce sa-ti omori timpul ceva ce sa te reprezinte si sa te fascineze mereu si mereu... Sper ca te-am ajutat :d