| GeaniBirloi a întrebat:

Am si eu o nelamurire, se poate scapa de calitatea de introvertit? !

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totalmente nu, doar parțial, e o trăsătură a caracterului tău.

Rețeta e să vorbești cu oameni, să te simți bine în compania lor. Ca să poți să o faci, caută pe cineva care să te atragă în calitate de amic(ă) întâi, apoi ca prieten(ă).
Nu poți cere prietenie ca între două organe ale siamezilor din prima, așa că veți face cunoștință întâi cu subiecte conversaționale și de acolo merge treaba dacă sunteți pe aceeași lungime de undă.
Dacă acel om pare amabil de la început, îți va fi mai ușor pe de o parte iar esențial e să nu te dai bătut(ă) de la primul eșec pentru că vor urmă și reușite. Poate vei fi critic cu tine, dar cei din jur e foarte probabil să te vadă diferit, iar tu să nu percepi că situația s-a îmbunătățit.

Cunosc multe persoane care acum o duc brici social ce îmi spuneau „acum x ani eram și eu introvertit(ă)". Eram mirată la început, dar acum nu mi se pare cine știe ce.

2 răspunsuri:
| lanadelsex a răspuns:

Se poate, dar e greu. Trebuie sa ti se intample ceva care sa te darame pur si simplu, sa te faca sa treci de aceasta limita si sa o iei de la inceput.

| GeaniBirloi explică (pentru lanadelsex):

E complicat ce spui tu, nu este asa usor sa o iei de la inceput si daca ar fi ceva sa te darame nu cred ca asta ar schimba aceea persoana in mai bine, eu cred ca ar inrautati situatia. Oricum, multumesc pentru raspuns!

Întrebări similare