| Natty1403 a întrebat:

am si eu o problema. Am o relatie de 6 luni si la 5 luni si cv mi am inceput viata sexuala, adica aproape la 16 ani jumate. La inceputul lunii, acum, am avut o cearta cu maicamea si a zis ca ma duce la ginecolog ca vai ca m-am schimbat, ca am slabit mult, si imi fixase si o zi si a zis sa i spun daca am facut o sau nu si i am zis si acum are ura pe mine. Ea tot la 16 si a inceput o si mie imi face gura.
M a pedepsit, nu ma mai lasa sa ies, nimic. Nu ne prea vorbim, se mai ia de mine. Si a zis ca i am tradat increderea. Ea a facut atatea lucruri si puteam sa i spun tatei care este plecat in alta tara sa munceasca, dar n am facut o.
Si acum nu sunt bine deloc. Am avut si in vara niste probleme care ma terminau psihic. Si acum, sunt obosita mereu, dorm prea mult si as dormii in continuare, sunt stresata si mananc constant, nu mai pot invata pentru scoala, nu mai sunt eu. Ma simt rau, nu mai pot face nimic.
Nu stiu ce sa fac, sa vorbesc, nu stiu.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si uite de ce nu e bine sa iti incepi viata sexuala asa devreme... din simplu motiv ca nu poti suporta consecintele. Daca te ai simtit asa matura sa iti incepi viata sexuala inseamna ca poti la fel de matura incat sa discuti cu mama ta

| Freya1 a răspuns:

Nu trebuie sa facem ce a facut si mama sau ca asa a facut si mama dar acum daca tot s-a intamplat asta este asumati.Iar cu starile alea de rau vezi sa nu fi insarcinata ca apoi ii apoi

| Natty1403 explică (pentru Freya1):

Nu sunt insarcinata. A fost contact sexual protejat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o lua ca pe o insulta dar e cam ipocrita mama ta. lasa ca ii trece, nu te mai consuma degeaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa-ti revi, sa vorbesti cu ea, sa-i explici ca exagereaza.Isi va da seama ca greseste (cred). Pana atunci, nu merita sa te stresezi.