| Sandra2571 a întrebat:

am si eu o problema cu prietenul ( iubitul ) meu deci inainte vorbeam vreo 5 ore pe zi dar vreau sa spun ca vorbeam despre tot, acum el s-a apucat de fotbal si e ocupat nu prea mai intra nici pe pc ca sa mai vorbim, iar eu cred ca ar trebui sa ne despartim daca nu prea mai vorbim, voi ce ziceti? ajutati-ma cu niste sfaturi!

5 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

V-ati vazut vreodata? Daca nu, asta nu e relatie, ci doar pasiune trecatoare.Dar daca da, o relatie la distanta e foarte greu de intretinut. E prea devreme sa l iubesti, eu zic sa vorbiti si ajungeti la o decizie. Daca tu esti dispusa sa va despartiti, e clar ca nu tii asa mult la el, ci te intereseaza doar sa te asculte si sa isi petreaca timpul vorbind cu tine.

| roxkiss a răspuns:

In nici un caz! de ce? nul mai iubesti? daca nu vb asta inca nu inseamna ca trebuie sa va desp., el e ocupat, are nevoie de libertate, baietilor nu le placee cind sunt controlati! inainte vorbeati mult PENTRU CA NU VA CUNOASTETI DELOC, acum va cunoastei f bine! si de asta nu sunt teme de discutat! incearca sa iesiti undeeva ...sa petreceti ceva timp impreuna!

| Sandra2571 explică (pentru roxkiss):

Da, dar eu sunt din Bucuresti iar el din targul jiu...

| roxkiss a răspuns (pentru Sandra2571):

Aaaa.asta e o mica problema ..pai totusi vb cu el!

| catytranda a răspuns:

Icearca sa vb cu el, iar daca nu ajungeti la un compromis, luati o pauza. Daca el tine cu adv la tine, isi va da seama atunci ca trebuie sa-ti acorde mai multa atentie