| robertza a întrebat:

Am si eu o problema, deci sunt clasa a 8-a si sincer nu stiu pe ce profil sa ma duc. Insa imi doresc sa ajung medic de cel putin 3 ani [ chiar daca la inceput vroiam sa ma fac veterinar laughing ] In fine, bine ar fi sa ma duc pe bio-chimie, insa este ultima clasa din liceu si acolo sunt cei mai,, buni" profesori si elevi. Acum cateva saptamani as fi ales profilul de filologie pentru a avea timp sa invat, insa profa de chimie m-a sfatuit sa ma duc pe mate-info si sincer nu sunt extraordinar de buna la mate... Daca ati fost in situatia asta sau macar vreti sa imi dati un sfat... Chiar va rog. Multumesc!

3 răspunsuri:
| Eschimoasa a răspuns:

Buna,

La facultatea de medicina vei face multa biologie si chimie, indicat e sa te duci la bio-chimie.
Avand in vedere ca clasa de bio-chimie e ultima si la mate nu te prea pricepi ai putea sa te duci la filologie si sa faci meditatii pe parcursul anilor de liceu la biologie si chimie. Nu sunt atat de important cat de buni sunt colegii tai ci, cel mai important este ca tu sa inveti bine pentru ati putea indeplini visul.

| robertza explică (pentru Eschimoasa):

Adevarul e ca am aflat ca s-a schimbat profesorul de mate pe profilul stiinte ale naturii, deci nu ar mai fi problema cu profesorii, ceea ce e bine. Insa tot nu stiu daca merita, adica toti cei din liceu spun ca sunt ultimii elevi si nu stiu... E adevarat ca nu conteaza, insa mi-e sa nu ma descurajez, avand in vedere de cei de care probabil voi fi inconjurata, avand in vedere ca media de admitre este mica... big grin

| Eschimoasa a răspuns (pentru robertza):

Te inteleg, insa, la facultatea de medicina vei da admitere la biologie si chimie sau fizica.