Buna.
Nu cred ca ei te considera o taranca,ci ei sunt invidiosi pe tine
Poate esti frumoasa si eleganta
In legatura cu baietii, nu stiu ce sa spun dar poate esti prea mica si nu se uita la tine
Ai sa vezi cum o sa fie mai tarziu cand o sa mai cresti
funda?
pa, pa
Hei TheMoxieMo! Sincer, nu ar trebui sa te intereseze parerea altora.Alegeti prietenii care te indragesc pentru cine este si nu pentru cum arati sau ce lucruri ai.Colegii tai sunt foarte rautaciosi.Pu pariu ca esti de treaba si frumoasa.Multa BAfta!
1.Dmn ce disperata esti dupa parerea colegilor!
2.Stiu ca n-are legatura cu intrebarea da cand zici ca dai fund a, da!(nu era vb de intrebarea asta ki de cea cu stsrile.)
3.Nui te lasa influentata de ke zici niste tantalai
(asa sunbt daca zic ca esti tiganca pentru. ca nu se zice tiganka se zice rom, si nu prea cred ca exista pe TPU vreun rom (cu exeptia kelor moderni si chiar cool).
4. Daca chiar conteza incearca sa te impraki mai frumos, sa fi buna cu toatalumea, si kel mai importaynt ia note mari (colegii nu pot spune nimic de tine daca ai note mari, iti dau in scris.)
Hey, eu nu te consider o taranca Tu esti si frumoasa si desteapta si printre cele mai de trebuie fete din cls deci... Continua sa fii cum esti
Nu-i baga in seama. Poarta-te normal si totul o sa se rezolve.Prbabil sunt invidiosi.