Nu, nu poate recupera poza daca a pierdut-o. Problema ta ma face sa imi aduc aminte ca, intr-o zi, cand mai stergeam din pc, m-am hotarat sa iau fiecare folder la rand in "C" si surpriza, am gasit tot ce am sters de cand aveam respectiva unitate acolo. (habar nu am de ce, cum a fost posibil, si ce setari aveam) Cert este ca nu mi s-a mai intamplat de cand am unitatea noua.
Problema nu este cea scrisa de mine mai sus. POATE el ti-a pierdut poza, insa cine stie pe unde a mai raspandit-o, se poate sa i-o fi dat unui prieten, sa o aiba pe vreun cd/card de memorie s.a. Ori (cel mai probabil) doar te santajeaza.
Daca ti se face teama gandindu-te la asta, poti contacta politia.
Insa gandeste-te daca poza merita atat de mult taraboi, si ce este si mai indicat, este sa vorbesti cu parintii despre asta.
Cat despre tine domnisoara.
Eu am primit multe poze de la fete/femei marea majoritatea NUD
Dar nu le santajam si nu le puneam pe net,daca alai un papagal si te santajeaza,invartel pe degete,spune-i ca daca e baiat destept " vede mai multe "
Tragel de limba,fi fata desteapta, nu trebuie sa te invat eu toate alea, eu personal dezbracam fetele la web, poze si altele.
Dar respectam un lucru
Respectam persoana lor si nu le santajam, se ajungea la o incredere.
O avea el 20 de ani da. nu gandeste deloc cu toate ca eu am 21 de ani, iti spun sincer, am facut multe prostii pe net dar niciodata santaj si altele
Buna!
Nu poate, stai linistita.Dar data viitoare ai grija cu cine vorbesti deoarece lumea virtuala poate deveni periculoasa.
O zi buna!
Buna! Pai nu are cum sa recupere poza ta. Sfatul meu e ca daca te mai ameninta cu ceva,ameninta-l si tu ca te duci la politie, daca nu intelege, afla si tu mai multe despre el si fa ceea ce ti-am zis mai sus,, POLITIA''.
Ai grija, nu e bine sa faci cunostinta pe net
Hmm. solutia ta este simpla. Legea ii incrimineaza pe cei care posteaza lucruri personale cu tine online. Daca e o poza in nud/seminud cu tine si o publica, risca inchisoarea. Spune-i si lui asta.
E o prostie faza cu recuperatul pozei. daca si-a reinstalat calculatorul, poti fii sigura ca nu o mai poate recupera.
lucrez de 3 ani in domeniul informaticii, dar de asa ceva n-am auzit ca ar fi posibil. probabil doar te santajeaza si se foloseste de acest pretext ca sa obtina ceea ce vrea. sfatul meu: nu te lasa manipulata de el. :d
Nu vorbi prostii, daca e un om care stie ce e aia calculator, si are habar de programe cat de cat, poate folosi RECUVA e doar unu din miile de programe sa recuperezi tot ce ai sters
Nu o mai poate recupera.Dar daca insista cu amenintarile cel mai bine e sa te duci la politie.Asa va plati pentru tot ce ti-a facut.Nu are dreptul sa te hartuiasca si cu atat mai putin sa te ameninte
Andrei67y5 întreabă: