| Roxii27 a întrebat:

am si o intrebare(rog seriozitate). Imi place de un baiat si nu stiu sigur daca si el ma place.Verisorul meu este vecin cu el si mi-a zis ca mereu cand se intalnesc, el (cel pe care il plac) il intreaba de mine, ii zice ca sunt frumoasa, ca ii plac ochii mei, parul meu, ca ii place totul la mine si mereu ii zice verisorului meu ca sa ii faca lipeala cu mine.Eu nu stiu ce sa cred adica el (baiatul) mereu se poarta frumos cu mine.Imi zice ca ma iubeste, ca sunt foarte frumoasa, etc. Dar chiar nu stiu ce sa cred pentru ca el stie ca mie imi place de el si nu stiu daca face asta pentru ca ma iubeste sau doar ca sa isi bata joc de mine. Am uitat sa mentionez ca pe el il plac mai multe fete si cu ele chiar pare ca isi bata joc dar cu mine nu a facut niciodata ce face cu orice alta fata. Voi ce credeti? Va rog cu seriozitate. funda fara discutii la cel mai bun raspuns. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| KaTaNa97 a răspuns:

Daca il intreaba pe verisorul tau de tine inseamna ca te place...straight face. daca nu a facut nici o faza cu tine. daca iti face complimente e clar ca te place..nu sta cu frica asta ca pooate isi bate joc de tinewinking..cu frica mori de foame. vorba aia.

1 răspuns:
| lorideea a răspuns:

Te minte daca iti spune ca esti frumoasa rolling on the floor))