| alee2011 a întrebat:

Hey tPU!
Am super mega nevoie de ajutor...Parintii mei inca ma cred o copila...si nu ma lasa sa fac nimic
de Exemplu:
~Vin cu o ora mai tarziu de la scoala...(dar nu umblu pe nicaieri. stau la scaola)...cand ajung acasa cearta mare pe capu` meu!
~Nu li se pare normal sa`mi vina mi`e deodata sa ies afara la ora 6.desi nu e asa de tarziu
~Ei imi zic ce prieteni sa am si ce sa nu am
~nu ma lasa la calculator decat cu ora
~mereu gasesc cu cate ceva cu care sa ma certe.(cateodata sunt penibile certurile)
si multe altele... dar ma fac pana am sa`mi iau campii.si plec de acasa
va rog dati`mi niste idei.cu are sa ma pot intelege cu ei... vremurile nu mai sunt aceleasi.si pur si simplu vreau mai multa libertate
zice`mi ceva.pls.super mega fundita!puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| liiifeiispiiink a răspuns:

Ai putea sa ii prinzi odata cand sunt linistiti si sa incerci sa ii explici macar mamei tale faptul ca esti mare si trebuie sa iti dea putin mai multa libertate si ca ai nevoie de acest lucru... poti sa ii mai spui ca incerci sa iti construiesti increderea in tine si ai dori sa te inteleaga, poti sa le explici si lor ca nu mai sunt acele vremuri pe care erau ei copii. Poti sa iti schimbi putin comportamentul astfel incat mama si tatal tau sa isi formeze increderea in tine. Astfel te vor lasa sa faci mai multe lucruri ca inainte. A da, da'le si exemple:"uite mami...cutarescu are voie sa faca y"
Sper sa te fi ajutat macar putin! succes cu parintii tai!love struck

4 răspunsuri:
| Candice a răspuns:

Cati ani ai?
Ai putea sa ai o discutie cu ei, adica poate vor sa te protejeze daca ai sub 13 ani. Daca ai peste, poarta o discutie cu ei. Explica-le ca incepi sa te maturizezi, ai nevoie de libertate. Spune-le ca tii foarte mult la ei si nu vrei sa-i superi, dar ei nu-ti pot alege prietenii. Prietenii ti-i alegi tu, si inveti din fiecare greseala facuta. Si poti sa le mai spui ca daca vei avea nevoie vreodata de ajutor de la ei, cu siguranta il vei cere.

| EcstasyHeroin a răspuns:

Asta nu inseamna ca te cred o copila
Parintii tai tin foarte mult la tine si incearca sa te protejeze, ai vazut si tu cum e cu anturaju...
Inearca sa vorbesti deschis cu ei despre orice si incearca sa la demonstrezi ca esti de incredere.

| biancutssa a răspuns:

Aoleuu.
da vb cu eii.
intreabai frumos. mama, tata, de ce va comportati asa cu mine? cu ce sa va ajut? ce sa afac? ce nu va convine?

nu stiuthinking
.
cum crezii tu
smug

| biancutssa a răspuns:

Sau spune-le ca nu mai sunt mica.