| royalisX a întrebat:

Am terminat recent clasa a-XII a. Și admit jenat că notele mele nu sunt reușite. Media mea totală fiind de 7.43. Știu! Nu sunt mândru de rezultatele mele, deși am încercat să iau cât mai mult și eu socotesc despre mine că nu m-am descurcat atât de groaznic. Întrebarea mea este, mai pot merge la facultate? Sau media mea mica îmi va impiedica obținerea unui loc în defavoarea altui elev cu o medie mai mare. Cumva mă sperie gândul că, un examen fără aplicație practică îmi va ruina viața, eu fiind capabil de mai mult. Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Justme1997 a răspuns:

Poți să intri la facultate, dar cel mai probabil la taxă. O încercare nu îți poate distruge viața, eu zic că merită să incerci dacă te pasionează. Cu o medie asemănătoare am intrat la taxă in anul 1 dar am fost repartizată la buget din anul 2

1 răspuns:
| Anon31241212 a răspuns:

Buna! Si eu am media nu foarte mare. (am 8 si ceva). Am dat tot anul asta. Si da e trist, ca un examen inutil ca asta iti decide viitorul intr-un fel. Poti intra bineinteles, dar la taxa. Daca nu poti da la o facultate unde se da examen si nu conteaza nota la bac.