| GabrielaS13 a întrebat:

Am un baiat in clasa, e mai scund decat mine, si e destul de dragut >:.Ce vreau sa stiu e daca ii place de mine.Adica se comporta ciudat cu mine, cu alte fete nu se comporta asa.
Exemplu:
La ora se uita la mine destul de mult si imi zambeste.
Nu se supara deloc pe mine, dar pe alte fete da.
Acum recent a luat un 6 la mate si a inceput sa planga laughing
Dar in ora urmatoare se uita la mine si l-am facut sa zambeasca si mai multe fete au incercat, dar nu au reusit.
Ce spuneti, ma place? big grin

15 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Da te place sau esti un fel de idol pentru el.

| GabrielaS13 explică (pentru AtateaConditii):

Idol..Pe bune? O.o laughing

| AtateaConditii a răspuns (pentru GabrielaS13):

Da, adica daca esti cu nasu pe sus si te imbraci in rand cu moda si stii gen pitipoance, baietii mai timizi se indragostesc de aceste fetite si le respecta sau le este frica ca na daca ai popularitate vezi doamne esti mai presus decat el.

Pai daca ma place de ce nu spune?

NU prea sunt cu nasu pe sus. Toata lumea spune ca sunt de treaba

Probabil din cauza infatisarii lui ii este frica sa fie refuzat, serios acum cine s-ar uita la un gras scund? Dar daca tu il accepti asa cum e trebuie sa ii dai de inteles si sa te dai la el sau sa ii propui tu sa fiti impreuna.

Da nu e gras laughing)

Multe fete din clasa il plac..Sunt unele care au fost si cate 5-6 ani in clasa cu el. Dar din cate am auzit nu ii place de nici una.

A nu e graslaughing m-am incurcat atunci da-i bataie si bate apropouri pana nu il iau eu.

| adutzwtaw98 a răspuns:

Poate crede ca esti draguta daca ii dai si tu atentie te va place si mai mult daca vede k nu il bagi in seama...o sa te lase

| GabrielaS13 explică (pentru adutzwtaw98):

A da. Si multa lume spune ca is impreuna cu el..eu spun ca nu is cu el.dar dansul nu spune nimic laughing
De ce?

| Morrígu a răspuns:

Ce drăguţ! te place happy

| GabrielaS13 explică:

Nu stiu daca va intereseaza dar acum mai nou am aflat ca ma place happy. Dar el nu stie ca in clasa s-a aflat asta laughing
Si acum un baiat din clasa de fiecare data cand intru in clasa si e si dansul (baiatul care ma place) incepe sa imi spuna Andrei (asa il cheama pe baiatul ala) si tot felul.
In ora de istorie am stat cu colegul ala care tot ma bate la cap (Cristi) si a inceput sa zica la misto ca e gelos pe Andrei ca sunt eu impreuna cu el thinking si tot felul laughing
La noi cum profu era ocupat nu a auzit.Dar in ziua cand s-a aflat ca Andrei ma place toata ziua m-a batut la cap Cristi..care s-a despartit de curand. Ce sa ii spun ca sa ma lase in pace? big grin