| nessayaR a întrebat:

Am vrea sa va da-ti cu parerea sau sa imi da-ti niste sfaturi. Am o "prietena". ieri mi-a spus ca m-am schimbat, ca numai sunt ca inainte, ca numai vorbesc cu ea ca inainte. ea este invata sa ma duc numai eu la ea (nu stam in aceeasi banca) si sa o bag doar eu in seama. Odata m-am dus la ea si nu ma prea baga in seama, de fapt, chiar deloc, vorbea tot cu colega ei de banca si atunci nu m-am dus dus asa de des pe la ea ma duceam mai rar. Ea probabil ar vrea sa stau doar cu ea in pauze, sa vorbesc doar cu ea, dar cand ma mai duc pe acolo nici nu prea ma baga in seama asa ca nu ma mai duc. Ea niciodata nu vine la mine doar eu sa ma duc la ea iar daca nu ma duc ma inteaba "ce ai? esti suparata?". Daca nu o bag in seama nu inseamna ca sunt suparata. Din aceasta cauza m-am mai racit fata de ea. Nu imi plac oameni care te incorseteaza sau care sunt prea posesivi. Nu stiu cum sa tratez in continuare situatia. Cum sa procedez?

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ea este fata si are tot dreptul sa aiba asemenea pretentii.

| nessayaR explică (pentru neutrino):

Si eu tot fata sunt. Suntem prietene.

| CoquineNoire a răspuns (pentru nessayaR):

Fato, tu stii ce inseamna prietena?
mai ai de invatat.
aia ce ai descris tu acolo e o fiinta trepanata care merita facuta sac de box.

| Peaches a răspuns:

Poate ar trebui sa vorbesti cu ea intre 4 ochi si sa-i spui ce ai pe suflet. Daca isi da seama ca si ea s-a schimbat, atunci va veti impaca si veti ramane prietene in continuare. Daca incepe sa-ti reproseze fara sa te asculte, atunci cred ca ar trebui sa-ti cauti alta prietena.

| MDenisee a răspuns:

Pai aceasta prietena a ta este obsedata sa ii se acorde atentie si s-a invatat ca tu sa ii acorzi atentie ei, ce zici sa o ignori si ca fi si tu mai indiferenta, sa vina si ea la tine, sa fiti adevarate prietene si daca nu vrea atunci nu ai nevoie de ea, ai o clasa intreaga cu care sa vorbesti si prieteni gasesti peste tot, numai buni sa fie happy Ps. cand ignori pe cineva, asta il omoara si il enerveaza la culme happy

| AllStar_Kaddy_1994 a răspuns:

Pareera mea ii orii o faci geloasa sa vezi chiar daca tine la tine sau alegi alta fata