anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am vreau s va cer parerea pentru fetele care joaca lady popular, eu in curand voi face 100 de zile si nu stiu ce sa fac stiu ca voi castiga 200 de diamante, si ma gandeam sa-mi iau un animal sau sa-mi activez talente? thinking
vreau sa stiu ce avantaje iti aduce un animal daca iti ei si ce avantaje am
daca activez talente, ce imi recomandati sa fac? dau fundita :d

Răspuns Câştigător
| Ge0 a răspuns:

Si eu am facut o suta de zile...si mi-am luat o multime de haine[m`am facut drac,inger,pisica,mi-am luat rochite, hanorac, manusi etc]...parerea mea e sa nu`ti iei un animal.1.e scump si dai banii degeaba.2.trebuie sa-l ingrijesti,sa-i cumperi de mancare[costa mult], sa-i iei jucarii sa-l speli, sa-l imbraci etc.si da`i o groaza de bani in loc sa-i pastrezi pentru u.eu nu mi-am luat,dar cred ca avantaju lui este sa dea un aspect placut langa domnisoara ta\dezavantaje, prea multi banii aruncati,, iar chestia sa-ti activezi talentele.nu stiu/nici p aia nu am incercat`o.dar e ff scumpa si aia/adica e vreo 50 de diamante mi se pare.si iti pierzi din ele.eu zic sa-ti schimbi diamantele in bani si sa-i cumperi haine si sa o machezi.si inca un sfat renunta la apartament, si pentru el trebuie sa platesti, economiseste baniiwinkingsi nu cheltui toti banii acum.mai pastreaza`ti. sper ca te-am ajutat.

1 răspuns:
| Soricel_4135 a răspuns:

Buna!
Si eu joc ladypopular de un an!
La primirea celor 200 de diamante nu mi-am luat nici catel, nici nu am activat talentele.Pentru ca stiam ca sa ajung pe podium nu am nici-o sansa si puncte am facut destule la nivele la care trebuia sa stau sa strang bani enorm de multi.
Deci te-as sfatui sa le pastrezi si cand ai nevoie de niste banuti schimbi cateva.
Beneficiile animalului:
-250 de puncte pe zi
-voturile pe care le primesti(uneori cu noroc animalutul tau poate ajunge pe podiumul animalutelor)
Dezavantaje:
-banii pe care ii dai hainele, accesoriile, apa, si mancarea acestuia
~dupa o perioada de cateva zile (numai stiu exact cate) daca nu il ingrijesti iti poate pleca.
Sper ca ti-am fost de folos.
O zi buna!
Succes mai departe in joc!happy