Si eu am facut o suta de zile...si mi-am luat o multime de haine[m`am facut drac,inger,pisica,mi-am luat rochite, hanorac, manusi etc]...parerea mea e sa nu`ti iei un animal.1.e scump si dai banii degeaba.2.trebuie sa-l ingrijesti,sa-i cumperi de mancare[costa mult], sa-i iei jucarii sa-l speli, sa-l imbraci etc.si da`i o groaza de bani in loc sa-i pastrezi pentru u.eu nu mi-am luat,dar cred ca avantaju lui este sa dea un aspect placut langa domnisoara ta\dezavantaje, prea multi banii aruncati,, iar chestia sa-ti activezi talentele.nu stiu/nici p aia nu am incercat`o.dar e ff scumpa si aia/adica e vreo 50 de diamante mi se pare.si iti pierzi din ele.eu zic sa-ti schimbi diamantele in bani si sa-i cumperi haine si sa o machezi.si inca un sfat renunta la apartament, si pentru el trebuie sa platesti, economiseste baniisi nu cheltui toti banii acum.mai pastreaza`ti. sper ca te-am ajutat.
Buna!
Si eu joc ladypopular de un an!
La primirea celor 200 de diamante nu mi-am luat nici catel, nici nu am activat talentele.Pentru ca stiam ca sa ajung pe podium nu am nici-o sansa si puncte am facut destule la nivele la care trebuia sa stau sa strang bani enorm de multi.
Deci te-as sfatui sa le pastrezi si cand ai nevoie de niste banuti schimbi cateva.
Beneficiile animalului:
-250 de puncte pe zi
-voturile pe care le primesti(uneori cu noroc animalutul tau poate ajunge pe podiumul animalutelor)
Dezavantaje:
-banii pe care ii dai hainele, accesoriile, apa, si mancarea acestuia
~dupa o perioada de cateva zile (numai stiu exact cate) daca nu il ingrijesti iti poate pleca.
Sper ca ti-am fost de folos.
O zi buna!
Succes mai departe in joc!