| WeLoveIceCream a întrebat:

as vrea sa imi mai fac inca o gaura in ureche(tot langa cea normala). A spus o fata ca imi face ea(si am incredere in ea in privinta asta). Am doar o intrebare: Doare? daca da, doare tare?laughing

Răspuns Câştigător
| buterfly a răspuns:

Eu te-as sfatui sa nu o lasi pe prietena ta sa iti faca acea gaura in ureche.Mai bine du-te la un salon specializat este mult mai sigurwinking si nu doare decat foarte putinwinking

5 răspunsuri:
| dreamgirl16 a răspuns:

Pay doare destul de tare un timp... si trebuie sa iti pui vata sau ce am inteles eu cu spirt ca sa calmezi durerea si sa nu te infectezi.in mod normal ar trebui sa foloseasca ceva ac dezinfectat fierbinte. banuiesc ca te va durea destul de taresad

| spank17 a răspuns:

Depinde de fiecare tongue. Nu prea doare in ureche, eu mi-am dat de 2 ori in buza si nu m-a durut deloc. Bafta!

| WeLoveIceCream explică:

Prietena mea a mai avut pierce in buric, in nas(are acum), in buza si in limba. si are inca 4 in ureche pe langa cele initiale. eu am incredere in ea, ca suntem prietene de mici si nu e cocalara, sa zici ca, vaai o sa imi dea gresit. deci sper sa nu doara. a spus ca mi-o poate da doar si asa cu cercelul, fara branula. deci sper sa nu doaralaughing

| Bellatris a răspuns:

Doare putin, dar nu asta este problema cea mai mare. Este posibil ca prietena ta sa nu o faca dreapta sau sa te poti infecta. Pentru a fi sigura de rezultat eu zic sa mergi la un salon specific.

| TrassnniiLovesYo a răspuns:

O sa te doara putin.depinde de fiecare. funda?