Daca te inspira acest lucru poti incepe sa scrii despre viata unei adolescente sau chiar a ta, despre vampiri, fenomene paranormale, cineva pe care admiri tuu.
pretul nu stiu daca ar costa mult, dar cred ca te costa
Sper sa nu te simti jignita, dar daca tu nu ai idei despre ce sa scrii in carte, cum vrei sa scrii una?
Eu te sfatuiesc sa inveti sa scrii corect, sa iti dezvolti imaginatia si apoi sa incerci sa scrii ceva. Poti incerca sa publici pe wattpad, dupa ce castigi putina experienta, poti sa iti incerci norocul. Dar, eu te avertizez, ca editurile din Romania sunt sceptice in privinta tinerilor ce nu au mai publicat, ei bazandu-se pe persoane cu experienta in acest domeniu sau carti straine. Stiu ca toata lumea merita o sansa, dar ei pierd daca investesc in ceva ce nu prinde la public.
Daca nici nu stii despre ce sa scrii, nu prea vad cum vei ajunge scriitoare.
Dar ma rog, iti raspund. Cartea se trimite la o editura, daca le place ti-o publica ei. Daca nu ii platesti sa o faca. Dar nu vad cine ar publica o carte scrisa de o fetita de 14 ani care daca nu cumva e un mic geniu, n-are cum sa scrie prea bine.
Cauta-ti un subiect, scrie-ti cartea daca e un hobby de-al tau si intreaba oamenii daca ai talent. Daca da, asteapta sa mai cresti si rescrie cartea(vei vedea ca ti se va parea jalnica peste cativa ani, mi s-a intamplat). Daca iti iese o publici. Ce incerc sa-ti spun e sa nu-ti faci griji de pe acum despre cum se publica o carte.
Poti castiga, depinde de vanzarile pe care le are cartea. Incearca mai intai sa iti faci un blog sa vezi daca oamenilor le place ceea ce scrii tu, povestea nu ti-o putem da noi.
Liviuanonim întreabă: