Presupun ca ati auzit de Jigoku Tsushin ( link-ul iadului ); ei bine...l-am gasit si pare foarte real, dar va anunt de pe acum ca nu se va intampla nimic ( tested by Maria ).
http://jigokutsushin.de/
Mod de folosire : Exact ca in anime, doar ca in loc sa astepti pana la 00:00, mai bine schimbi ora la calculator.
Trebuie sa scrii numele persoanei care vrei sa moara! Uita-te la anime si vei intelege.
Mi-am scris PROPRIUL MEU NUME si daca e sa dispar ceea ce imi doresc sa se intample sa intre pe site-ul asta si sa vada ce am scris... Daca e sa dispar inseamna ca e site-ul bun. ( http://jigokutsushin.de/ ) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Si eu ma uit la anime si chiar merita vizualizat!
Lincul Iadului nu exista, am incercat foarte multe site-uri si nici o sansa sa mearga!
Http://jigokutsushin.de/
Se deschide DOAR la miezul nopţii. (00:00).
Eu am scris numele cuva si dupa aia l-am inchis repede deoare ce mi-a fost frica
Am vazut animeul ...si chiar mi s-a parut destul de realist.Si pe mine m-a ros curiozitatea daca este real sau nu.Mi se pare corect sa folosesti o ora normala si sa nu o schimbi.Nu voi incerca pentru ca nu am de ce si nu am pe cine sa ma razbun si mai ales ca trebuie sa ajung ...in IAD.
Am incercat si eu ...si pe engleza si pe japoneza dar sigur nu se va intampla nimic nici cu mine nici cu acea persoana
Http://jigokutsushin.de/
Acesta cred ca este cel real.Acum doua min am incercat sa il folosesc si amers am schimbat ora la PC acum astept sa vad ce se va intampla. Daca a mers iti voi spune.:)
As vrea sa stiu si eu daca a mers linkul iadului.Si eu am incercat, dar l-am gasit numai o data.Insa nu am acceptat papusa oferita de Ai Enma.Parea ca un joc.Chiar merge?
))))) haha! Asa e! In ziua de azi, toti vor sa devina mafioti, criminali in serie...bafta fratilor. Mi-a placut comul tau. M-a amuzat
Eu cred ca nu ai inteles animeul hell girl nu iti raspunde decat daca vrea eu eu am cautat si am gasit ceva dar nu cred ca e adevaratHttp://cram.s27.xrea.com/jigoku/index.cgi
ღViS3CoLoRaT3ღ întreabă: