| loryna a întrebat:

as vrea sa stiu oare chiar exista link-ul iadului sin animeul hell girl. Eu una nu cred adica am incercat diverse site-uri dar nici unul nu a mers am incercat si la miezul noptii dupa ceasul nostru si dupa ceasul din japonia si tot nu a mers. Spuneti-mi parerea voastra si trimiteti site-uri ca sa le incerc. Oricum animeul e super si merita vazut.

Răspuns Câştigător
| Mira8773 a răspuns:

Presupun ca ati auzit de Jigoku Tsushin ( link-ul iadului ); ei bine...l-am gasit si pare foarte real, dar va anunt de pe acum ca nu se va intampla nimic ( tested by Maria ).

http://jigokutsushin.de/

Mod de folosire : Exact ca in anime, doar ca in loc sa astepti pana la 00:00, mai bine schimbi ora la calculator.

| 니코 a răspuns (pentru Mira8773):

Am incercat si mi-a mers dar dc numa odata desii am setat ora la comp?
site-ul mere intr-adevar sa ii doar asa?
mai am o intrebare cand trebuie sa scrii un nume trebuie sa il scrii pe al tau sau al pers care vrei sa moara?

| Mashiro a răspuns (pentru 니코):

Pe al persoanei care vrei sa moara nu ai vazut animeul? persoana pleaca imediat in iad dar cand ai sa mori vei pleca si tu in iad!

| 니코 a răspuns (pentru Mashiro):

Am vazut animeul dar nu prea am inteles

| Daya25less a răspuns (pentru 니코):

Trebuie sa scrii numele persoanei care vrei sa moara! Uita-te la anime si vei intelege.

| Marian_Andrei_1994_ZOkg a răspuns (pentru Mira8773):

Mi-am scris PROPRIUL MEU NUME si daca e sa dispar ceea ce imi doresc sa se intample sa intre pe site-ul asta si sa vada ce am scris... Daca e sa dispar inseamna ca e site-ul bun. ( http://jigokutsushin.de/ ) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

18 răspunsuri:
| MilyHarunto a răspuns:

Si eu ma uit la anime si chiar merita vizualizat!
Lincul Iadului nu exista, am incercat foarte multe site-uri si nici o sansa sa mearga!

| condemnedAntagonist a răspuns:

Http://jigokutsushin.de/
Se deschide DOAR la miezul nopţii. (00:00).

| MrSpooky a răspuns:

La cate am incercat nu merecrying

| GeaninaStefan a răspuns:

Eu am scris numele cuva si dupa aia l-am inchis repede deoare ce mi-a fost frica

| GeaninaStefan a răspuns:

Sa stii ca e o pacaleala nu se intampla nimic

| AleeAleexandra a răspuns:

Am vazut animeul ...si chiar mi s-a parut destul de realist.Si pe mine m-a ros curiozitatea daca este real sau nu.Mi se pare corect sa folosesti o ora normala si sa nu o schimbi.Nu voi incerca pentru ca nu am de ce si nu am pe cine sa ma razbun si mai ales ca trebuie sa ajung ...in IAD.

| Anonimdarnuconteaza a răspuns:

Am incercat si eu ...si pe engleza si pe japoneza dar sigur nu se va intampla nimic nici cu mine nici cu acea persoana happy

| Aiami a răspuns:

Http://jigokutsushin.de/
Acesta cred ca este cel real.Acum doua min am incercat sa il folosesc si amers am schimbat ora la PC acum astept sa vad ce se va intampla. Daca a mers iti voi spune.:)

| Daya25less a răspuns (pentru Aiami):

As vrea sa stiu si eu daca a mers linkul iadului.Si eu am incercat, dar l-am gasit numai o data.Insa nu am acceptat papusa oferita de Ai Enma.Parea ca un joc.Chiar merge?

| TheChidori a răspuns:

Deci vad ca vreti sa omorati multa lume laughing spor la treaba

| Daya25less a răspuns (pentru TheChidori):

laughing))))) haha! Asa e! In ziua de azi, toti vor sa devina mafioti, criminali in serie...bafta fratilor. Mi-a placut comul tau. M-a amuzat laughing

| Ionela_Simona_1997 a răspuns:

Eu cred ca nu ai inteles animeul hell girl nu iti raspunde decat daca vrea eu eu am cautat si am gasit ceva dar nu cred ca e adevaratHttp://cram.s27.xrea.com/jigoku/index.cgi