| Emmo a întrebat:

as vrea sa va pun o intrebare cum pot sa gasesc o fata dar si sa imi placa de ea pentru ca vreau sa scap de chestea asta cu homosexualitatea si as vrea sa ma schimb. va rog dati-mi niste sugestii, raspunsuri, orice... Funda...

Răspuns Câştigător
| Lov3Boy a răspuns:

Iti dau id meu de mess alone_akira si te pot ajuta! Te rog trebuie sa vb ca am si eu probleme cu din astea!

| Emmo explică (pentru Lov3Boy):

Ma bucur ca am gasit o persoana ca mine happy

De unde esti Si cato ani ai?

| Lov3Boy a răspuns (pentru Emmo):

Scuze ca nu am intrat oe mess acuma intru ca nu mai mers pe windos 7 si acuma intru scuze hai sa vb.Sunt din Timisoara si am 14 anii dar tu?

Uite un alt id lov3boy91 te rog sa ma adaugi la prieteni te rog pentru ca nu mai merge cel vechi imi zica chestia aia cu confirmarea si l-am lasat balta deci te rog lov3boy91 sa vb.

Nu putem vb pe facebook ca mie nu imi mai merge messu?

Stiu dc nu iti merge si la mine face asa uite cum rezolvi http://messenger.yahoo.com/download/ dai download now si il instalezi ok. Daca nu iti merge si asa o sa-ti dau facebookul meu.

7 răspunsuri:
| Alisse a răspuns:

Consider ca nu poti sa te schimbi in acest fel doar pentru ca asa doresti tu. Eu nu vad ca ai vreo problema daca esti homosexual ar trebui sa inveti sa te accepti pentru ca nu cred ca poti scapa de asta doar ca asa vrei.