Buna.Mi s-a intamplat si mie si uite ce parere am eu. De fapt tu esti "indragostita" de amintiri, e un fel de a sspune. Adica iti lipsesc si ai vrea sa fie ca la inceput. Ai putea sa te imprietenesti cu el, sti ca multe relatii se nasc din prieteni. Sa il ajuti daca crezi ca are nevoie de ceva. Sa ii intrebi vreun prieten daca are iubita, sa comunicati, nu trebuie din prima sa deveniti iubiti.
Multa bafta.
Papa!
Pfoaa. Aiurea!
Dar spune`i ce simti, cere`ti scuze fata de el. Spune`i ca i`ai simtit foarte mult lipsa...
Si poate ca va intelege.Dar de unde stii ca nu te mai place? Poate vrea sa faca asa doar ca sa iti dai seama ca ai gresit...!
Nu te descuraja, fa tot posibilul sa fi Happy! Bafta!
Vorbeste cu el. Spune-i ce ne-ai spus si noua. Intreaba-l daca te mai place, dar ai grija cum il iei, nu te descuraja! Have a nice day.
Poate ar trebui sa-i spui ca ii dai o sanasa...ca ai realizat ca simti si tu o atractie fata de el...Nu fi dezamagita daca va avea o reactie negativa. Daca te-a placut cu adevarat inca mai simte ceva, dar e baiat si toti sunt la fel (orgoliosi). Asa ca s-ar putea sa te ignore, dar sa se gandeasca la asta si apoi sa fie totul OK. Sper ca ti-e de folos sfatul meu. App cati ani ai?
Incearca sa il faci sa se indragosteasca din nou de tine cum ai reusit prima data asa vei putea si acum in primul rand intreaba-l daca te imi place daca spune nu nuami ai ce face:d
croissant întreabă: