| FeaRRR a întrebat:

As vrea sa va vorbesc despre viata mea.
Sunt baiat, am 17 ani, sunt la un liceu bun, dar cu 30 de fete in clasa ( majoritatea sunt de treaba ), unele inervante rau de tot.
Nu am nici o iubita, nu am avut ( sper sa am ) insa nu toata viata mea se invarte asupra fetelor.
Imi plac foarte mult jocurile PC ( LoL - league of legends ), nu sunt dependent de facebook, dar nici de LoL, doar ca as vrea sa am mai mult timp, iar parintilor nu le prea place ca ma tot joc pe acel joc.
Vreau sa precizez ca am note bune la liceu, pe sem. I mi-a iesit media 8, 83,iar semestrul acesta ma apropii de 9, 00.
Ajung in fiecare zi la ora 18:00 acasa de la liceu si nu prea reusesc sa le fac pe toate + ca ii mai ajut pe ai mei la una-alta ( mentionez ca de la ora 14:00 - 17:00 stau la biblioteca si imi invat, uneori mai stau pe YT. )
Mi-ar placea ca parintii sa nu imi tot interzica PC-ul.
Tinand cont de aptitudini mie imi place foarte mult GEOGRAFIA si ENGLEZA (mai mult engleza ). Pentru ce as putea opta in viata?
Tata vrea sa ma fac politist sau sa merg la Academia de Politie, dar daca nu am conditie ( am 160-162 cm... ) asta e, nu toti suntem la fel.
Chiar nu stiu ce sa fac in viata...
Daca sunt bun la engleza si la geografie ce as putea deveni?
P.S : Va multumesc ca ati citit tot si v-as ruga sa imi da-ti cateva sfaturi in legatura cu parintii, jocurile, etc.
Dau FUNDOIIIIIIIII! laughing

5 răspunsuri:
| Clujean25 a răspuns:

Ghid turistic?

| SmQaLeXuTzz a răspuns:

Sincer iti spun, ei iti interzic cu un scop calculatorul, si eu ma jucam inainte pe el si iti spun ca o sa creeze dependent daca nu ai patit pana acum, umbla si tu dupa fete ca si asa fara femei in viata nu prea avem nimic (eu asa cred), cat despre job-ul pe care vrea sa il ai tatal tau nu sunt de accord, e viata ta alegi ce vrei! Bafta.

| razvan131997 a răspuns:

Ai putea deveni translator. E un job care se plateste foarte bine. Dar cred ca trebuie sa mai inveti cel putin o limba straina. Succes in viata!

| AnOrdinaryGuy a răspuns:

Se spune şi se scrie, enerva.Nu inerva.,, inervarea'' înseamnă din câte ştiu, excitarea neuronilor sau ceva de genul.Ar trebui să înveți să îți placă şi româna... #facepalm...

| FeaRRR explică (pentru AnOrdinaryGuy):

Vrei funda pentru ce ai raspuns tu acolo? laughing LoL