Lol,nu iti ajunge unu' de ai 2? . Si mai zic de baieti,ca sunt nesimtiti si nu stiu sa se multumeasca doar cu o fata,fetita, chiar daca unu' nu o sa vina la ziua ta, crezi ca nu o sa afle candva ca mai esti si cu celalat? Parca vezi ca o sa ramai singura
Grea situatie Poti sa ii spui unuia dintre ei ca nu o organizezi din motive personale...Altceva nu prea stiu ce sa ii zici
Ori te desparti de unu si il alegi pe cel care iti place cel mai mult [ar fi solutia cea mai buna]
Sau te desparti de aman2
Daca nu vr asta.nu stiu ai putea sa-i zici unuia din ei.cel care nu ai vrea sa vina.sau sa le zici amandurora ca iti faci ziua in familie la un restaurant
Sp la aman2 ca tatalui tau nu ii convine sa aduci baieti acasa si mai ales sa afle de "relatie". deci daca baietii stiu ca dai o petrecere le sp ca parintii tai sunt stricti si ai invitati doar verisori unchi ninste colegi apropiati...bla bla
Spune-i : Scuze dar mama si tata au spus ca nu are rost sa imi tin ziua si au zis ca imi da niste bani si merg cu cineva la pizza. si ii zici ca il alegi pe el dar mergi la pizza cu o zi dupa ziua ta. sau: -Dau o petrecere in pijamale la care invit doar fetele, nu te supara.