| RedCookyeeee a întrebat:

Aseara am intrat pe omegle si vorbit cu cineva care s-a dovedit a fii mai tarziu din acelasi oras si invatand la acelasi liceu ca mine. Bun, ideea e ca pana sa aflu astea eu i-am spus persoanei respective o gramada de chestii despre mine si anumite persoane(cam neortodoxe). Acum, persoana aceea poate face ceva cu respectiva conversatie? Adica, se mai poate gasi cumva sau doar poate da copy/paste? Tin sa mentionez ca nu vreau sa apara conversatia aceea nicaieri.

Răspuns Câştigător
| AerDeMunte a răspuns:

Nu poate sa iti faca nimica, in afara de ceea ce spuneai si tu Cu Copy/paste, stai linistit(a), ca nu se va intampla nimica.

| RedCookyeeee explică (pentru AerDeMunte):

Adica nu se poate gasi deloc acea conversatie?

| Furculingură a răspuns (pentru RedCookyeeee):

Nu, nu se poate. Deodată ce ai dat disconnect, şi ai început altă conversaţie, conversaţia de dinainte e pierdută şi nu se mai poate recupera.
Singurul mod în care ar fi putut să salveze acea conversaţie este să fii dat copy/paste, păstrând-o în notepad. Asta înainte să înceapă altă conversaţie, să dea refresh sau să închidă pagina.

| AerDeMunte a răspuns (pentru RedCookyeeee):

Nu, nu...

| RedCookyeeee explică (pentru AerDeMunte):

mersi :*

| AerDeMunte a răspuns (pentru RedCookyeeee):

Npk :*

7 răspunsuri:
| Tha_Stefika_1990 a răspuns:

Depinde de software, dar oricum de ce ar face cineva asta? funda pleaseeeee puppy dog eyes?

| RedCookyeeee explică (pentru Tha_Stefika_1990):

Pentru ca ceea ce am zis erau chestii personale atat pentru mine cat si pentru alte persoane...