| ZuZuZa a întrebat:

Asta nu e o intrebare, mai mult o confesiune, prietenele mele schimba de fiecare data subiectul sau imi zic ca nu e adevarat. M-am ingrasat foarte mult in ultimul an. De la 57 de kg am ajuns la 69(1.70 inaltine), de multe ori cand ma uit in oglinda mi se pare ca nu mai sunt eu desi formele mele sunt destul de vizibile. Cu toate ca inainte refuzam baieti saptamanal si chestii de genu, am impresia ca acum nu mai am nici macar un admirator, ca nu mai intoarce nici macar un baiat capul dupa mine... sad, fetele imi spun ca mi se pare, ca arat foarte bine, ca baietii stau la fel in spatele meu doar ca nu se fac auzitilaughing. Imi e greu sa slabesc, si cred ca si vointa este o problema. Uneori ma simt extraordinar in pielea mea, iar alteori nu

Răspuns Câştigător
| HahahaAb a răspuns:

E normal sa te ingrasi/slabesti la o anumita varsta, corpul e in crestere.Sa stii ca acum sunt cautate "alea cu forme" de barbati,dar noi,fetele,avem o fobie cu slabitul, trebuie sa fim cat mai slabe. laughing E normal si asta, doar vrem sa aratam bine in rochii.
Eu cred ca tu esti umpicut comoda. :* Si eu am avut 70 de kg [tot 1.70] si acum am 53. Eu am vrut pur si simplu sa nu mai am treaba cu kilogramele. Vointa,cum spui tu.
Stai linistita,ti-am zis,zi mersi ca ai forme, barbatii[nu baietii, ca aia sunt copii copaci big grin ] cauta forme la greu.Cand o sa te placa asa cum esti cineva,atunci o sa te scapi de orice indoiala, o sa te simti perfecta!
P.S.:Scuze ca sunt asa directa, nu ma intelege gresit. :* Toate cele bune!

0 răspunsuri: