| Panteraa a întrebat:

Asta o sa sune ciudat laughing Vreau sa imi fac breton pe o parte numai ca nu stiu cand. In toamna intru la liceu si as vrea sa il fac prin vara ca sa fie ceva nou pentru liceu, dar vreau sa il am si cat mai rapid si as vrea sa il fac chiar in vacanta de primavara. Vreo sugestie? Cand mi-ati sugera sa il fac? Stiu ca e ciudat laughing

Răspuns Câştigător
| Bubbles17 a răspuns:

Cred ca ar fi mai bine sa ti-l faci din vacanta de primavara pentru ca iti doresti sa iti faci cat mai repede si poate nu o sa iti placa cum iti stau sau nu o sa iti stea bine si asa pana la liceu o sa iti creasca si poti sa ti-l faci altcumva sau daca iti place si iti creste pana cand incepi liceul te mai tunzi odata. Sper ca te-am ajutat big grin

3 răspunsuri:
| Raiiiisa a răspuns:

Eu zic sa nu iti faci breton peste vara, pentru ca e cald si ar trebui sa-ti lasi fata sa respire:*Daca chiar vrei breton, fa-l spre inceputul scolii.Si eu am avut breton, dar iti spun ca ma stresam sa stea tot timpu drept, sa nu mi-l sufle vantulaughing si plus ca nu mi-a facut bine la fatastraight face

| PoisonCherry a răspuns:

Ti-as sugera sa il faci in vacanta de primavara... ca daca nu-ti place sa poti sa te razgandesti k o sa-ti creasca parul pana atunci si daca iti place atunci poti sa-l tunzi din nou happy

| Atât_Didi_1998 a răspuns:

Fa'l acum :3. De ce? Pentru ca te vei obisnui cu el..si daca nu'ti place;-? pana la liceu iti creste iar :3. Si daca'ti place. logic il tunzi. si il pastrezi :]].
Fie. sper ca te'am ajutat blushing